The last techno ride /vol 1. @MINT

Datum objave:09.04.2018

Pročitano:2354 puta

Datum održavanja: 14.04.2018

Lokacija: Beograd

-Subota jutro, 14-og Aprila od 01:00 rezervisana je za MINT.


“THE LAST TECHNO RIDE/vol.1 ” spojiće imena koje do sada niste zajedno čuli. Malo osveženja tvrdim zvkom, započeće Janus. U istom ritmu nastaviće Petar Vlahović. Potom sledi sjajni Ilija Đoković, a poslednju techno vožnju ove večeri prepuštamo Mark Dee Jack-u. Dođite da đuskamo uz najluđi tvrdi zvuk, koji se sprema.

 Predrag Janus
Zbog svoje zahtevne tehnike kritičari ga nazivaju "maestrom" mixa, sa neverovatnim osećajem za momenat. Njegovi setovi su nepredvidivo energični, prožeti zavodljivim ritmovima. Nastupa u zemlji i regionu Evrope na svim značajnim festivalima i klubovima.

Petar Vlahovic
Poznat po tvrdom zvuku i maratnoskim setovima, rezident istoimenog kluba MINT. Veliki uspon u svojoj karijeri je doživeo prošle godine, gostovanjima širom Srbije i  Crne Gore. Pokazao je da i te kako može da parira didžejevima svetske scene. Odlično se snalazi u svim žanrovima elektronske muzike  ali techno zvuk mu najbolje stoji.

Ilija Djokovic 

Jedan od najaktuelnijih i najtraženijih imena domaće techno scene, dj i producent. Domaća publika ga smatra pravim osveženjem i jednim od najperspektivnijih didžejeva i producenta kod nas. Što potvrđuje i njegova uspešna saradnja sa etiketom Monike Kruz Terminal M.

Mark Dee Jack
Nakon nastupa na Foam Festu u Beogradskoj Areni 2013.god kao dj i organizator stoji iza pokretnog serijala događaja pod nazivom "Tech This Out" što mu omogučava nastupe u gotovo svim klubovima u Beogradu, gostovanja u Pragu, Ljubljani i Kluzu.

Njegovi setovi su prožeti snažnim i energičnim groove bitovima i prelazima sa nešto mračnijim techno i tech house zvukom.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :