THE GREAT ESCAPE: Bend Went promoviše album prvenac

Datum objave:09.05.2016

Pročitano:4272 puta

Datum održavanja: 12.05.2016

Lokacija: Elektropionir

“The Great Escape”, prvi album grupe Wentokončaće svoje veliko bekstvo izvedbom uživo u “Elektropioniru” i predstavljanjem publici u četvrtak, 12. maja sa početkom u 22 časa.

 

Went


Album je prešao dugačak put preko prstiju, gitarskih i glasnih žica, kroz sveske, pešcaru, stanove i kafane. Neke od pesama koje će se naći na albumu su beogradskoj publici već dobro poznate, dok će pojedine imati svoju premijeru u "Elektropioniru".


Za prva dva singla, "Westbound Lane" i "New Year's 5 A.M.", objavljeni su i prateći spotovi, koji su dostupni na Wentovom zvaničnom YouTube kanalu.

 


“The Great Escape” će biti dostupan u ekskluzivnom tiražu za ljubitelje kompaktnih nosača zvuka, a bend priprema i merchandise i iznenađenja za sve posetioce promotivnog koncerta.

 

Događaj u Elektropioniru upotpuniće uvek šarmantni i misteriozni Ilija ludvig, koji će svojim setom zagrejati publiku. Nakon koncerta, veče se nastavlja uz predivne KUD Sestre i opasnu žurku!

 

Went The Great Escape

O Wentu 
Nakon nekoliko izdanja pod okriljem izdavačke kuće „Floorcollapsing“, Went je 2014. izdao svoj poslednji, treći EP „Alternative Endings“, ispraćen spotovima za singlove „Short Term Memory“ i „Robot Thoughts“, kao i nizom nastupa u Srbiji i regionu. Went postoji od 2005. godine, a u svojoj muzici, polazeći od tradicije američkog folka, meša uticaje alternativnih žanrova sa estetikom akustičnog zvuka. Went su: Dušan Filimonović (vokal, gitara), Sara Tomić (bas), Goran Štrbo (gitara, perkusije) i Stefan Pejatović (bubanj).

Više informacija:
http://abandknownaswent.bandcamp.com/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :