Barutana klub Beograd

The Godfathers: Legendarna londonska petorka Rockaway Lake Festivalu!

Datum objave:30.04.2015

Pročitano:4570 puta

Datum održavanja: 26.07.2015 - 27.07.2015

Rockaway Lake Festival s ponosom objavljuje treći deo line-up-a za predstojeći dvodnevni letnji muzički praznik!


Posle grupa Buzzcocks, Agnostic Front, Iron Reagan, Mad Sin, Ryker's, Defeater, te regionalnih Last Hope iz Bugarske, Hardfaced iz Makedonije i Punkreas iz Crne Gore, kao i domaćih bendova: Shoplifters iz Novog Sada i beogradskih postava Violent Chapter, Dot The Eye i Prilično Prazni... Rockaway Lake Festival s ponosom predstavlja:


 

The Godfathers – Legendarna londonska petorka, koja nam već pune tri decenije isporučuje duh sirovog rokenrola, uporno i čvrsto stojeći kao brana dominantnom zvuku koji nas obasipa sa mainstream lista, ove godine, u sklopu proslave 30-godišnjice rada, stiže ponovo u Beograd da nas podseti zašto su ’80-tih i ’90 tih godina XX veka bili, a i do danas ostali, miljenici beogradske kaldrmaške rokenrol elite! Potpisnici večnih hitova „Love Is Dead“, „Birth, School, Work, Death“, „I'm Lost and Then I'm Found“ kao i nezaboravne „She Gives Me Love“ obećavaju zaista nezaboravnu svirku. Kao u stihu iz njihove pesme: „Make a dumb man talk and a blind man see!“ Da, to su The Godfathers!

 

Line up će obogatiti i:
Vendetta (Bugarska) - postava koja od 2000. do danas predstavlja sinonim za sofijsku underground scenu i angažovane hardcore himne!

Urban Instikt (Tuzla, BiH) – tuzlanski rep core sa istinskim instinktom urbane gerile!

Neprijatelj Prelazi Zeku (Novi Sad) - šta reći o bendu o kome nema ništa da se kaže?! Oni su NS punk rock! I oni znaju šta rade!

Technicolor Lies (Beograd) - Grupa neistomišljenika okupljena oko nedostatka ideje i pravog cilja u životu. Zvuči poznato?

 

Podsećamo vas da Beograd, grad sa tradicijom negovanja rok subkulture, Rockaway Lake Festivalom po prvi put u svojoj dugoj i bogatoj rok istoriji, dobija festival alternativne rok muzike kakav zaslužuje. Dva dana sunca, plivanja i rokenrola na jednoj od najboljih mogućih lokacija kojima glavni grad Srbije može da se podiči, mestom kao stvorenim za održavanje jednog svetski vrednog letnjeg festivala.

 

Uz napomenu da je ovo još uvek samo mali deo spiska koji ćemo obogaćivati iz dana u dan, podsećamo vas i da će se Rockaway Lake Festival održati 26. i 27. Juna 2015., na Adi Ciganliji u Beogradu, uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda i pozdravljamo vas uz tradicionalno:

 

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 2500 din za jedan dan ili 4000 za oba dana, moguće je nabaviti na svim uobičajenim prodajnim mestima.

 

"Stay Tuned For More Rock'N'Roll!"
Vaš Rockaway Lake festival


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :