The Big Nose Attack: Besni nosati momci iz Atine dolaze u Beograd da se dobro zabave!

Datum objave:05.10.2015

Pročitano:4250 puta

Datum održavanja: 07.10.2015

By:Bojana Ljubišić

Lokacija: KC GRAD, Beograd

U sredu, 7. oktobra u klubu Kulturnog centra GRAD očekuje vas pravo blues rock iznenađenje. Atinski The Big Nose Attack često nazivan i evropski The Black Keys je na turneji i dolazi u Beograd, a lokalnu podršku pružiće mladi i žustri The Cockblockers.

 

The Big Nose Attack: Besni nosati momci iz Atine, dolaze u Beograd da se dobro zabave!

Braća Bugimen i Mali Toni u Atini 2011. formiraju bluz rok bend The Big Nose Attack uživajući u kroćenju neukrotivih rifova šezdesetih, sami sa sobom u svom podrumskom stufiju. Samo 4 godine i 2 albuma kasnije sasvim opravdano važe za jedan od koncertno najaktivnijih grupa u Evropi. Njihov aktulni album "Paint it Blue" potpuno živi taj bluzerski život koji su krunisali nastupom sa The Black Keys na Rockwave festivalu ove godine. Aktuelni singl "Yeah! (That Girl)" se uspešno pozicionirao kako na youtube-u, tako i na lokalnim radio stanicama.

 

The Big Nose Attack: Besni nosati momci iz Atine, dolaze u Beograd da se dobro zabave!


Ove besni nosati momci dolaze u Beograd da se dobro zabave i neće prihvatiti ništa manj od toga.

http://thebignoseattack.tumblr.com/

The Cockblockers su power blues/rock trio iz Kragujevca. Hitičnost njihovog prvog EP-a "Give me all I want" iz 2013. omogućio im je čak 27 svirki u 13 srpskih gradova te godine. 2014. dobijaju nagradu "Mlade nade rokenrola" i na krilima tog uspeha nastupaju na Šumadija Fest-u, Festivalu uličnih svirača, Farba BIGZ Festu, Megafon Music festivalu, kao i na prestižnim Nišville Jazz i Arsenal festivalima. Krajem 2014. godine izdaju spot za pesmu "Girl like that" kojim su najavili novo izdanje.

 

The Cockblockers | KC GRAD


The Cockblockers su: Nenad Todorović (guitar/vocal), Branko Vučetin (bass/backing vocal), Nikola Grozdanić (drums).

http://thecockblockersband.com/


Cena karte 300 rsd


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :