The Advent: Svoj posao shvatam ozbiljno, ali nema after partija za mene

Datum objave:28.10.2016

Pročitano:6596 puta

Datum održavanja: 29.10.2016

By:Dušan Milićević

Lokacija: Beogradski sajam

Legendarni The Advent biće jedan od predvodnika Hard Code techno maratona koji nas ove subote čeka na Beogradskom sajmu. Ovaj Britanac portugalskog porekla je na sceni više od dve decenije i za to vreme stvorio je nekoliko hitova koji su obeležili techno istoriju.

 

The Advent

Foto: Marie Staggat

Važi za velikog inovatora koji je uvek išao u korak s vremenom, zbog čega i dan danas spada u “crème da la crème” techno scene. Adventov techno je brz i pun energije, pritom uspeva da zadrži i melodiku, uz sve to važi za jednog od najboljih live act artista u svetu, što nam je već demonstrirao krajem prošle godine u Magacinu Depo. 


Noć veštica je. Paaaa, reci nam šta je najstrašnija stvar koju si ikada uradio?

Kada sam bio tinejdžer bio sam deo graffiti ekipe i obavezno smo crtali na vozovima i nekada u garažama za vozove, nekada bismo bili blizu trećoj šini koju ukoliko bismo je dotakli ubila bi nas struja.

Bukvalno živiš u avionu. Awakenings, Hiper Space, ADE, Tresor, Fabrik, Tomorrowland, Argentina, USA – kako uspevaš da postigneš sve, da provodiš vreme sa porodicom i prijateljima, da uspevaš da pratiš novu muziku i da pritom uvek budeš spremam za celovečernje nastupe?
Shvatam svoj posao veoma ozbiljno i volim da radim stvari vrlo profesionalno. Ne volim da partijam previše, tako da nema after partyja za mene i definitivno nema after partyja na Ibici, tako da uglavnom odem na event, nastupim i posle toga se vratim u hotel. Od ponedeljka do petka sam u studiju, 50 posto miksanje, a 50 posto sam roditelj.

 

The Advent

Foto: Tascha Romboy

Šta ima novo sa tvojim labelom Kombination research? Čuli smo da si zašao i na srpsko tržište i da Speedy, MVP srpske techno scene, izdaje za tvoj label.
Imam nekoliko novih projekata koji uskoro treba da se nađu na mom labelu, a takođe je u planu jedna kompilacija na kojoj će se naći novi artisti i techno artisti u usponu, među kojima je i Speedy iz Lucky Light Recordsa koji je jedan od najpoznatijih srpskih artista.

Povodom paklenog techno maratona u okviru Noći veštica, The Advent je nedavno rekao: "Otvorićemo vrata techno pakla te noći, sigurno. (smeh) Ne moram trošiti reči da opisujem legende kao što su Sims ili Slater, ali i ostatak lajnapa. Na neki način to je i jedan zanimljiv sudar generacija. Svako će doneti nešto svoje i biće to opasan spoj. Ma, uplašićemo i Fredi Krugera! (smeh) Spremite se za jedan zastrašujuć, maratonski techno ulazak u vikend Noći veštica."  Više pročitajte ovde

 

Pored The Adventa, na Hard Code techno maratonu u Hali 5 Beogradskog sajma nastupiće i Luke Slater, Ben Sims, Reeko, Gary Back, Mark Broom i Mario Berger. Dok domaći deo “paklenih momaka” čine legenda naše scene Boža Podunavac, zatim Kobaya, predvodnik novog talasa srpskog tehno zvuka Speedy, kao i specijani gost iz Makedonije Goran Kan.


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Đ.
28.10.2016 15:39
On i Industrialyzer opaka kombinacija!


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :