Barutana klub Beograd

The Advent: Beograde, spremi se za techno prženje!

Datum objave:26.11.2015

Pročitano:5757 puta

Datum održavanja: 28.11.2015

By:Dušan Milićević

Lokacija: Depo Magacin, Beograd

Legenda svetske tehno scene The Advent, pred svoje prvo beogradsko gostovanje na Lucky Records Showcase žurki 28. novembra u Depo Magacinu, kaže da jedva čeka da napokon nastupi u prestonici Srbije i domaćim klaberima poručuje da se spreme za opasno tehno “prženje”!

 

The Advent | Photo by Marie Staggat

Photo by Marie Staggat

The Advent bez dileme spada u najvažnije artiste u istoriji tehna, a njegov live act, kojim će se predstaviti našoj publici, važi za jedan od najboljih u svetu. Cisco Ferreira, kako mu je pravo ime, jedan je od retkih velikana tehno scene koji do sada nisu imali priliku da nastupe u Beogradu, pa zato i ne čudi što je on jedan od najiščekivanijih DJ-eva među domaćim klaberima. A osećaj je uzajaman, pošto je i sam The Advent veoma uzbuđen pred Lucky Records Showcase žurku.

 

 

 

- Izuzetno mi je drago što konačno imam prilku da dođem u Beograd! Čuo sam da su srpski klaberi izuzetno vatreni i da uvek naprave sjajnu atmosferu, tako da jedva čekam subotu. Beograd ima jako dobar imidž u party svetu, tako da sam više nego motivisan da vas prodrmam sa veoma dinamičnim live act-om. Nadam se da ste spremni za pravo tehno “prženje” – poručuje The Advent.

 

 

 

A da će ovo biti jedna od najdinamičnijih Lucky Records Showcase žurki potvrđuje i ostatak line-up-a, koji predvode jedan od začetnika naše scene Boža Podunavac i lider nove srpke tehno garde Speedy. Uz njih tu su još Luca Concrete i Toma Tek, koji će se predstaviti u back2back setu. Karte su u prodaji po ceni od 990 dinara, dok će na ulazu biti nešto skuplje.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :