THCF je više od repa!

Datum objave:27.03.2014

Pročitano:7527 puta

Beogradski rep sastav THCF, nakon punih 5 godina, objavljuje svoj treći studijski album pod nazivom “THCF je više od repa”.

 Kao originalnu uvertiru za novi album, sastav THCF snimio je pesmu i napravio spot “Za početak! Najava”. Spot se može pogledati na zvaničnom website-u, a ceo album će premijerno biti predstavljen od 4. aprila, 2014. na istoj internet adresi.

U najavnom spotu pojavljuju se članovi kultnog rep sastava Beogradski sindikat, koji je ove godine obeležio petnaestogodišnjicu postojanja. U spotu se, takođe, pojavljuju i višestruko nagrađivani sportisti, kako mlađi, tako i stariji, članovi kik boks kluba “Pobednik Beograd”.

U želji da se što više približe svojoj publici, THCF je omogućio da se, od 04. aprila, album u njegovoj celini besplatno preuzme sa jedinog zvaničnog website-a ovog rep sastava www.thcf.rs.
 

Album “THCF je vise od repa” nameće, u produkcijskom i muzickom smislu, novi standard za domaću rep i hip- hop scenu. 17 novih pesama ima za cilj da dokaže i na svaki način pokaže, kako publici, tako i kritici, da THCF jeste vise od repa. Materijal je kombinovano sniman u studiju Beogradskog sindikata i u studiju “So what”.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :