Ten Walls stiže u Beograd 6. maja: Nabavite karte po promo ceni

Datum objave:08.04.2016

Pročitano:5609 puta

Datum održavanja: 06.05.2016

Lokacija: Magacin Depo, Beograd

Ova godina će definitivno ostati zapisana u istoriji klabinga! Seriji sjajnih svetskih imena koja ćemo ugostiti ove godine, pridružiće se i Ten Walls! Tridesettrogodišnji litvanski di-džej i producent Marijus Adomaitis, poznatiji kao Mario Basanov, a još poznatiji kao Ten Walls, nastupiće na Beat žurci, 6. maja ove godine u prostoru Magacina Depo!

 

Beat žurka: Ten Walls u Beogradu 6. maja

 

Prvih 200 karata biće po specijalnoj ceni od 770 dinara. Karte možete poručiti preko DD Tickets sajta i u svim Win Win shop-ovima.

Ovaj litvanski di-džej i producent karijeru je započeo izdavanjem singlova “I’ll Be Gone” i “Who’s Shot the Silence?“, u saradnji sa Vidmantasom Cepkauskasom, aka Vidisom. Pod uticajem zvuka osamdesetih, 2009. izdaje EP Après 4. Već dve godine kasnije, osvaja nagradu za najboljeg muzičkog producenta u Livaniji. Tokom 2013. godine, odlučio je da se upusti u eksperiment i da proba nešto drugačije. S’ obzirom da je završio muzičku školu, želeo je svoju produkciju da obogati “klasičnim” uticajem. Kada je konačno pronašao synth koji je po njegovom ukusu, kreirao je novi alter ego, Ten Walls, i počeo da izdaje nove trake. Skoro godinu dana je uspeo da ostane neotkriven, i za to vreme izdao dva EP-a, Gotham i Requiem, koji su u potpunosti bili instrumentali. Zvuk koji je predstavljao kombinaciju tehna i orkestra klasične muzike, vozio je klabere na nova putovanja. Singl “Walking with Elephants” ga je proslavio u pravom smislu te reči, i zahvaljujući njemu osvojio je fanove širom sveta.

 


Organizacija "Beat" koja uspešno održava žurke, na kojima ste imali prilike da slušate domaće i svestke di-džejeve, ovog puta pruža Beogradu bogat muzički program za ljubitelje elektronskog zvuka. Zabeležite 6. maj u svoje kalendare, jer nas očekuje žurka za pamćenje!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :