Tehno mag SAM PAGANINI: Vidimo se u subotu, biće vatreno!

Datum objave:01.04.2015

Pročitano:4875 puta

Datum održavanja: 04.04.2015

Lokacija: Depo Magacin, Beograd

Italijanski DJ Sam Paganini, koji spada u sam krem svetskog tehno zvuka, obećava ludu žurku 4. aprila u Depo Magacinu, kada će na “Lucky records Showcase” premijerno nastupiti pred beogradskom publikom.

 

Tehno mag SAM PAGANINI: Vidimo se u subotu, biće vatreno! | Depo Magacin | Beograd | 2015

Da beogradske ljubitelje tehno zvuka čeka pravi spektakl, garantuju i refernce Paganinija, koji izdaje za labele velikana kao što su Adam Beyer (Drumcode), Sven Vath (Coocun), Richie Hawtin i Marco Carola (Plus8), ali i to što je jako malo karata ostalo u prodaji. Već sada se zna da će Depo Magacin buti dupke pun 4. aprila, zbog čega Paganini, koji nastupa po svim prestižnim svetskim festivalima i klubovima, priznaje da posle dugo vremena ima malu pozitivnu tremu.


- Zaista jedva čekam gostovanje u Begradu. Dolazim prvi put, a od kolega sam čuo sam da je vaša publika posebna. Zna da se provodi, dobro prati zbivanja u tehno svetu i, kad se doda da je žurka gotovo rasprodata, zaista imam malu tremu. Moram da ispunim očekivanja i daću sve od sebe da napravim pravu ludnicu na densfloru. Vidimo se u subotu, biće vatreno! Budite sigurni – euforilčan je Italijan pred gostovanje u Depou.

 

Tehno mag SAM PAGANINI: Vidimo se u subotu, biće vatreno! | Depo Magacin | Beograd | 2015


Paganini dolazi u okviru promocije albuma “Satellite”. Stručna javnost ovo ostvarene smatra za nešto najbolje u svetu tehna što se na tržištu pojavilo u poslednje vreme, tako da će beogradski klaberi imati priliku da po prvi put uživo čuju čoveka, koji se smatra za veliku budućnost ovog zvuka. Podrška su Speedy, koji je nedavno imao saradnju sa još jednom legendom – Alexanderom Kowalskim, a tu su i Dexon i Miloš Vuković.


Nova cena ulaznice, koja važi od danas do dana žurke je 1.190 dinara, dok će karte na ulazu koštati 1.500 dinara.

YouTube

Sam Paganini - Dusty

Sam Paganini - Awakenings Drumcode

Sam Paganini Closing Set - Awakenings Festival 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :