TechNova 2019 u klubu Master’s!

Datum objave:19.12.2018

Pročitano:1893 puta

Datum održavanja: 31.12.2018

Lokacija: Split

Techno & house se vraćaju u kultni Master's uz domaću atmosferu na TechNova 2019 dočeku!

Nakon što je obilježio značajan period u techno house istoriji splitske scene, klub Master's ponovo otvara vrata, ovaj put za doček pod nazivom TechNova 2019. 

 Na dva floora u novogodišnjoj noći provozaće vas respektabilna ekipa od osam regionalnih DJ imena. Dark floor koji je rezervisan za techno predvodiće Forest People, jedan od najcjenjenijih techno producenata i DJ-eva sa ovih prostora koji je svojim osebujnim izdanjima na prestižnim techno etiketama osvojio techno svijet zadnjih nekoliko godina. Njegovi setovi isključivo su sastavljeni od vlastite produkcije što je kuriozitet u DJ svijetu koji mu je obezbijedio međunarodnu prepoznatljivost i otvorio put prema globalnom uspjehu.

Ivan Komlinović, DJ, producent i inženjer zvuka iz Zagreba, drugo je ime Dark Floora. Ivan je jedan od najiskusnijih techno izvođača i van Hrvatske. Beskompromisan, vjeran vinilima, Ivanov set je uvijek izazovan. Rezident Moondancea upravo je na tom festivalu prije tri godine započeo svoje live nastupe koji su rezultovali brojnim pozivima i nagradom Ambasador za najbolji live u 2017. 

Skeptik, mračni, subverzivni alter ego Pere FullHousea, nastupiće u ulozi domaćina. DJ, organizator, vlasnik etikete, bivši radio host i pokretač prvog hrvatskog časopisa o elektronskoj muzici - Techno.hr-a, samo su neke od njegovih aktivnosti na sceni još od ranih devedesetih godina.

Edy C, DJ, producent i organizator, predvodnik šibenske scene i čovjek koji stoji iza Vojarna projekta s kojim je ove godine osvojio Ambasadora za najbolji open air događaj, dolazi sa hrpom nove produkcije.

Danitz - mladi splitski DJ i producent koji iza sebe već ima brdo stvari i čije vrijeme tek dolazi. Kaže da ga ovaj nastup posebno motiviše. 

Pink floor je rezervisan za mekše zvukove. Na njemu će nastupiti iskusni dvojac Juri Paik i Tome R koji stoje iza uspješne etikete Sit Down Records čije radove vrte mahom najpoznatija imena žanra. Podršku će im pružati zagrebački Sessiondigger, DJ koji je najprije stekao ogromno muzičko iskustvo da bi se nakon toga vinuo u DJ vode, što se može isčitati iz njegovih kompleksnih i nadasve slojevitih setova. 

Organizatori specijalno za ovu priliku uvode sistem donošenja vlastitog pića i grickalica u klub uz napomenu da svo piće bude u plastičnoj ambalaži jer staklo nije dozvoljeno. Takođe, po prvi put u Splitu biće zabranjeno snimanje i slikanje na podijumu jer to ubija duh žurke, slobodu pojedinaca i kompletni vibe. 

Rane ulaznice po 120 kuna, kao i prve redovne po 160 KN su rasprodane u nekoliko dana. Cijena ulaznica do 30.12. je 190 KN a na dan će koštati 220 KN. Ulaznice potražite putem Ticketshopa ili na fizičkim prodajnim mjestima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :