Technomania pres. Speedy & Milica Kulić @Toxic Bar

Datum objave:14.04.2018

Pročitano:1547 puta

Datum održavanja: 14.04.2018

Lokacija: Toxic Bar, Beograd

Technomania je i ove subote garant kvalitetnog provoda i veoma jakog techno zvuka. Naime, ideja o predstavljanju dve različite generacije izvođača elektronske muzike se pokazala kao vrlo interesantna, kako publici tako i DJ-evima. Predsavnik iskusnije generacije je Speedy, čovek koji se bavi muzikom više od 20 godina.

 


Rođen je u Beogradu 1989. godine. U svetu muzike je od svoje dvanaeste godine. Jedan je od glavnih predstavnika modernog underground tehno talasa na srpskoj i balkanskoj sceni. Njegova izdavačka kuća "Lucky Light Ltd", koja je ujedno i njegov zaštitni znak, publicira njegovo stvaralaštvo u saradnji sa najvecim imenima iz sveta techna. Uspostavio je saradnju sa raznim producentima, kao što su Alexander Kowalski, Petar Dundov, The Advent, Gary Beck, Mark Broom, Marco Bailey... Njegova izdavacka kuća napravila je ogroman uspeh i za veoma kratak vremenski period uspeva da dopre do prominentih klubova kao sto su Tresor I Berghain. Takodje, uspeva da se probije do lista poput BBC Radio - White Noise ( Dave Clarke ), Elektronic Force Podcast ( Marco Bailey ), Run It Red radio ( Ben Sims ), Drumcode Total at MayDay, Dortmund ( Sam Paganini ), Drumcode radio ( Adam Beyer ).Prvo izdanje Lucky Light Ltd koje je napravio u saradnji sa nemačkim virtuozom Alexander Kowalskim bilo je rasprodato u samo nekoliko meseci. Trece izdanje sa Gery Beckom, Mark Broomom i Speedijem takođe je rasprodato u veoma kratkom vremenskom periodu. Speedy, pod okriljem svoje agencije "Lucky Records Showcase" uspeva da dovede sam krem svetske tehno scene u Beograd.Jedan od njegovih zastitnih znakova jesu njegovi opste poznati završni setovi koji su pokupili ogromne simpatije kod domaće publike. Nastupao je sa izvođačima koji predstavljaju sam vrh tehno industrije. Neki of njih su Carl Cox, Jeff Mills, Luke Slater, Ben Klock, John Digweed, Umek, Dave Clarke, Adam Beyer, Dj Rush, Ben Sims, Marco Bailey, Alan Fitzpatrick, Len Faki, Gary Beck, Mark Broom, Alexander Kowalski, Mauro Picotto, Deep Dish, Slam, Sam Paganini, Gregor Tresher, Luigi Madonna, Tom Hades, James Zabiela, Matthew Jonson, Joel Mull, Pan Pot, Octave One, Billy Nasty, Technasia, Oxia, Cari Lekebusch, Markantonio, Du Art, Cristian Varela, Uto Karem, The Advent, Petar Dundov, Lewis Fautzi, Reeko... Njegov prvi produkcijski nastup zbio se davno u okviru poznatije izdavacke kuce Pornographic Recordings & MB Ekektronics.

Podršku ovom iskusnom Dick Jockey-u pružaće mlada i talentovana devojka koja dolazi iz Banja Luke, njeno ime je Milica Kulić.

Milica Kulić je muzička novinarka iz Banjaluke koja je postala sve traženije DJ ime na žurkama širom BiH. U elektronsku muziku zaljubljena je još od gimanzijskih dana kada je posećivala žurke organizovane u tadašnjim banjalučkim underground klubovima Boomerang, Night Flight, Remington, Music Hall... Nakon toga ljubav prema elektronici se nastavlja kroz njen posao novinara tokom kojeg za različite medije piše izvještaje i realizuje emisije kao i reportaže o najboljim žurkama i festivalima elektronske muzike širom regiona i Evrope. Iako je kod nje želja za „drugom stranom" pulta oduvek bila prisutna, na nagovor prijatelja se 2015. godine upustila u DJ avanturu kao jedan od DJ-eva u bendu Grand Afro Papas. Ubrzo nakon toga nastavlja da radi sama redovno nastupajući širom BiH u klubovima koji njeguju elektronski zvuk. Pored DJ-inga Milica radi PR za festivale, evente i klubove. U njenim setovima možete čuti najnovije trake različitih pravaca elektronske muzike, a žurke su i idealna prilika da svoju strast prema muzici prenese na publiku.


Dobrodošli u klubu koji Vam garantuje odličan provod, kvalitetan zvuk, komfor i ljubav u vazduhu gde mogu da se opuste uz koktel ali i da đuskaju uz tvrde zvuke techno melodije.

///////////////////////////////////////////// Line up: /////////////////////////////////////////////

10:00-02:00 Milica Kulic
instagram.com/kulmilica
soundcloud.com/milicakulic

02:00-05:00 Speedy


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ulaz je besplatan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :