Technomania: Milos Vujovic & Stefan Jović b2b Miloš Belić

Datum objave:28.03.2018

Pročitano:1150 puta

Datum održavanja: 30.03.2018

Lokacija: Beograd

Technomania Tauten special ✔️

Dosledno nastavljamo vrhunsku Tauten priču sa prethodne žurke!


Prošle subote uživali ste u nezaboravnom provodu koji nam je priredioTKNO i ovom prilikom mu se zahvaljujemo. To je zaista bilo veče za pamćenje u Toxic bar-u.


U petak 30. 03., Technomania predstavlja još jednog člana Tauten record labela, našeg rezidenta, Miloša Vujovića.
S obzirom da je Robert postavio visoke standarde, a Miloš više puta pokazao svoj talenat našoj publici, zagarantovana je prava paklena atmosfera na žurci koja Vas očekuje.

 

Toxic Bar

Miloš Vujović, član Tauten familije, aktivno učestvuje u domaćoj underground klupskoj sceni već 15 godina. Rezident je klubova "Toxic bar" u Beogradu i "Štab Pogon" u Pančevu. Nastupao je u svim većim gradovima širom Srbije, a imao je i zabeležene nastupe u inostranstvu, u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetski imenima: Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i drugi. Svoju produkciju definiše kao "rolling and pumping techno", a trenutno poseduje izdanja na etiketama kao što su Tauten, Sabotage Records i uskoro Atonal Records.
Njegovu muziku opisuje karakterističan ritam, sa jedinstvenim prelazima, što ga čini veoma prepoznatljivim na Techno sceni.

Stefan Jović & Miloš Belić, mladi pančevački dvojac, čije je prisustvo na techno sceni postalo prepoznatljivo u njihovom rodnom gradu Pančevu. Elektronskom muzikom počinju da se bave početkom 2016. godine. Svoj kvalitet su tokom prethodne dve godine dokazali domaćoj publici, nastupajući u klubovima "Štab Pogon" i "Galaksija".
Upravo ovde veoma brzo postaju prepoznatljivi i svoj rad krunišu rezidenturom u klubu "Galaksija". Karakteriše ih moderan Techno zvuk obogaćen zanimljivim detaljima.
Kažu da s nestrpljenjem iščekuju drugi susret sa publikom u Toxic baru.


///////////////////////////////////////////// Line up: /////////////////////////////////////////////


Stefan Jović & Miloš Belić 22:00 - 01:00

Stefan Jovke Jovic
Miloš Belić


Milos Vujovic 01:00 - the end.

 


Cena karte: 200 din.
Ulaz je besplatan do 23h.

 

Event: https://www.facebook.com/events/2031176120490091/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :