Devet 2020

TECHNOMANIA: Boža Podunavac & Groovytech @ Toxic Bar

Datum objave:07.03.2018

Pročitano:1318 puta

Datum održavanja: 10.03.2018

Lokacija: Toxic Bar, Beograd

Toxic bar nastavlja sa serijalom odabranog techno zvuka i kvalitetnog provoda, pod nazivom TECHNOMANIA!

Tokom višedecenijskog razvoja elektronske muzičke industrije, oformljen je veliki broj različitih varijacija elektro-ritma. Naš cilj je da napravimo selekciju muzičkih pravaca, po događajima, kako biste mogli da izaberete zvuk koji vama lično najviše prija. Upravo zbog toga, ovaj događaj će se održavati jednom nedeljno i biće orijentisan isključivo na temu techno muzike.

 

Toxic Bar


Naime, kao što smo obećali, pružamo Vam priliku da uživate u setovima koje spremaju pioniri techno muzike ovih prostora, uz podršku budućih nosioca domaćeg Dj-inga. Obzirom da smo nasledili tradiciju underground supkulture, koju je nekadašnji Omen temeljno urezao u sećanje beograđana. Odlučili smo da Vam dosledno pružimo mogućnost da osetite deo istorije na mestu gde je sve i počelo.


Upravo zbog toga, čast nam je da predstavimo legendu techno muzike i jednog od prvih disc jockey-a ovih prostora, Boža Podunavac - TRIII.


Boža će u subotu vrteti za istim pultom na kojem je poslednji put nastupao pre više od 20 godina. Inače to je čovek sa 30 godina muzičkog staža i 2000+ nastupa širom sveta. Ono što najbolje govori o njemu su upravo godine iskustva koje ima iza sebe, reči koje ga opisuju su žurka i techno, a ono što ga hrani je publika.


Podršku za pultom pripremio je naš mladi rezident, Groovytech. Momak iz Šapca, kome je techno muzika glavno interesovanje skoro 3 godine. Svoj kvalitet sticao je na različitim nastupima u gradovima širom Srbije, gde je učestvovao sa velikim brojem naših poznatijih izvođača.

 Line up: 

Groovytech
https://soundcloud.com/djgroovytch

Boža Podunavac - TRIII
https://mixcloud.com/BozaPodunavac/
https://soundcloud.com/bozidar66

Boža Podunavac - TRIII Bio:
https://www.vice.com/rs/article/wndn79/boza-podunavac-trideset-godina
http://noizz.rs/intervju/boza-podunavac-30-godina-na-sceni-da-klinci-danas-udu-u-industriju-ne-bi-je-tako/q0406cw


Cena karte: 300 din.
Ulaz je beslplatan do 23h.

 

Event: https://www.facebook.com/events/427759630992840/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :