TECHNO WEEKEND: Ten Walls i još 10 izvođača u Barutani

Datum objave:18.05.2016

Pročitano:5691 puta

Datum održavanja: 20.05.2016 - 21.05.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Predstojeći vikend u Barutani okupiće prave tehno sladokusce jer ova najlepša letnja party pozornica najavljuje bogat di-džej lajnap za petak i subotu. U okviru tehno vikenda, zakazanog za 20. i 21. maj, nastupiće čak 11 di-džejeva, među kojima i Ten Walls čiji nastup je prvobitno trebalo da se desi u Magacinu Depo 6. maja. Svako ko kupi kartu za subotu moći će besplatno da uđe u petak, a VIP goste čeka spektakularna VIP platforma.

 

Barutana / Foto: Benny Take A Moment

Barutana / Foto: Benny Take A Moment

Za petak, 20. maj, rezervisana je revija nekih od najpoznatijih di-džej imena domaće tehno scene – za pultom Barutane smenjivaće se Vuk & Runy, Nic Lawyer, Aleksandar Ivković & Mihajlo i Luka Concrete & Bojan Vukmirović. Ulaz košta 400 dinara, cena VIP ualznice je 600 dinara, a karte se u pretprodaji mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

 

Techno Weekend u Barutani

U subotu 21. maja u Barutani će nastupiti čuveni Ten Walls, čiji nastup beogradska publika željno iščekuje već nedeljama. Tridesettrogodišnji Litvanski di-džej i producent Marijus Adomaitis, poznatiji kao Mario Basanov, a još poznatiji kao Ten Walls, u Beograd stiže na poziv Beat ekipe – a uz njega će u Barutani ove subote nastupiti još i gost Alive iz Mađarske, kao i odlična domaća podrška u sastavu Vlada Janjić, Boža Podunavac i Slavka. Regularna ulaznica košta 970 dinara, dok cena VIP karte iznosi 2.500 dinara, a sve karte se mogu nabaviti na prodajnim mestima Gigstixa i DD Ticketsa.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :