Techno večera: Marko Nastić okupio 30 di džejeva koji nastupaju na Retrospektakl-u!

Datum objave:12.05.2018

Pročitano:3272 puta

Datum održavanja: 19.05.2018

Lokacija: Beograd

Pred Retrospektakl, događaj kojim obeležava 20 godina karijere, naš najpoznatiji di džej Marko Nastić priredio je večeru za svih 30 izvođača koji će s njim nastupati 19. maja u Centralnom magacinu Luke Beograd.

 

Retrospektakl 2018

Ekipa koja je na noge postavila domaću scenu elektronske muzike, sakupila se u Disko grillu Radost (Karađorđeva 44), gde su, uz sjajnu hranu i vino koje je obezbedila Vinarija Zvonko Bogdan, diskutovali o trakama koje će b2b vrteti s Markom tokom osmočasovnog seta.

Ovaj susret bio je, zapravo, zagrevanje pred event i razmena energija među di džejevima koji se dugo nisu videli u ovom sastavu i broju!

Retroskepktakl počinje u 2017. iz koje se vraćamo u 1997. godinu - kada je Marko počeo karijeru, pri čemu će se na svakih 20 minuta smenjivati po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koja su obeležila tu godinu – dakle, numere koje svi volimo i pamtimo.

 Retrospektakl definitivno nije rejv na kakav ste navikli, već jedinstveno muzičko putovanje koje obeležava ne samo Markov jubilej već svih nas koji volimo elektronsku muziku.

Ceo #Retrospektakl lineup pogledajte na zvaničnoj FB strani eventa.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :