Techno Uskrs: Kowalski zagreva klabere za španskog superstara Mulera

Datum objave:11.04.2017

Pročitano:5057 puta

Datum održavanja: 15.04.2017

By:DIM

Lokacija: Plastic

Jedna od najvećih faca berlinske tehno scene, Alexander Kowalski, dolazi ovog vikenda u Beograd, ali prava poslastica je to što je ovo samo zagrevanje gostovanje legendarnog Madriđanina Oscara Mulera! 

 

Alexander Kowalski a.k.a d_funk

Alexander Kowalski a.k.a d_funk


Nemac, čije ime je velikim slovima ispisano u svim tehno bukvarima, ovog puta će nastupiti pod pseudonimom d_func, koji, kako sam kaže, predstavlja njegovu mračnu stranu. U prevodu, to znači da će tvorac planetarnih hitova „Speaker attack", „Belo horizonte" i „Hot spot" skuvatii" pakleno veče za one koji preferiraju tvrđi zvuk.

 

Locomotica

Locomotica

Jako dinamično veče garantuje i ostatak lajnapa, koji čine Locomatica i jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika tehno zvuka - Speedy

 

Parti će se održati 15. aprila u Plastiku, a kako se dan kasnije obeležava Uskrs, žur se zove Happy Easter with D_func. Karte su 700 dinara i prodaju se na ulazu u klub. A, kako je ovo ujedno i promo parti za drugo izdanje The Hard Code Projecta, samo ovo veče će po specijalnoj ceni od 500 dinara moći da se kupe i ulaznice za THCP.

 

Speedy

Speedy 


Tehno spektakl The Hard Code Project na svojevrsnom 12-satnom maratonu prošlog oktobra okupio je sam krem svetske tehno scene, predvođen trojicom superstarova – Luke Slaterom, Ben Simsom i The Adventom! THCP nastavlja u istom tempu, pa nam nastavak ovog serijala donosi legendarnog Madriđanina Oscara Mulera! Ovogodišnja žurka će se održati u letnjem terminu, 17. juna, a ceo lajnap, kao i lokacija, koja će predstavljati pravo iznenađenje, će biti uskoro objavljeni.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :