Techno Prvi maj u Slavonskom Brodu

Datum objave:18.04.2017

Pročitano:4174 puta

Datum održavanja: 30.04.2017

Lokacija: Klub Mexico, Slavonski brod

Zadnjeg dana ovog meseca - u nedelju 30. aprila biće održan prvomajski party u slavonsko-brodskom noćnom klubu Mexico u Hrvatskoj.

 

Techno Doza

 

Ovoga puta glavni gost biće gošću iz Beograda Sugar Lobby koju je regionalni portal Mixmag Adria uvrstio u 20 najprobitačnih DJ-eva 2016. Mesto drugog gosta zauzima Nemanja Godjevac, DJ i organizator rodom iz Šapca. Event zatvara brođanin Ertax koji je nedavno potpisao za Technodrome, label svima dobrog poznatog rečkog matora DJ Ogija. Veče otvara warm up DJ čije ćete ime saznati tek kada dođete na event. 


Malo o glavnim gostima:

Sugar Lobby je stravstvena techno DJ iz Beograda. Njen jedinstveni način miksanja je rezultat njene prisutnosti na sceni više od 10 godina gde je svedočila i proživela mnoge promene na beogradskoj i evropskoj underground sceni. Sugar se našla iza pulta puno puta na bezbroj partija. Sada je odlučila da se posveti muzici profesionalno i da razvije svoj talenat iza pulta do kraja, kao i rad u studiju kako bi mogla da prezentuje svoj jedinstveni stil u sopstvenim trakama. Njena izdanja mogu se pronaći na labelovima poput !Organism, Tauten, Lunar Limited za sada a još više izdanja dolazi u bližoj budućnosti. Sugar Lobby je svirala u svim važnijim klubovima u Srbiji, ali i u Europi gde se je mogla čuti na festivalima i klubovima u: Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni, Bugarskoj, Poljskoj i Njemačkoj. Njeni setovi su mistični, energetični sa dosta perkusija inspirisani zvukom koji dolazi sa izdavačkih kuća poput Alien Records, Arts, Token, Modularz or Ostgut Ton.

Nemanja Godjevac je došao u dodir sa elektronskom muzikom tokom svog boravka u Engleskoj kada je shvatio da je to njegova ljubav za ceo život. Nakon studija i dužeg vremenskog perioda, iz Beograda vraća se u Šabac, svoj grad iz mladosti gde je započeo oživljavanje tamošnje elektronske muzičke scene čiji proces traje i dan danas. Kao organizator i DJ, redovno održava partije u Akvarius - Stari grad* na obali reke Save, koji je sedište zvaničnih afterpartyja MTV Šabačkog ljetnog festivala. Njegovi setovi se baziraju na Technu. Nemanja je nastupao u mnogim domaćim i stranim klubovima kao što su: Auslage, Orange, Sass, Camera, Pratersauna u Beču, Austrija, Loft, Hula Hulabeach bar (Hvar, Hrvatska), Pink Champagne (Hvar, Hrvatska), Studio Essen, Butan Wupertall, Schrebergarten Keln, Bogen 2 Keln, Crystal Keln, Nemačka (nastupao sa Mathiasom Tanzmanom, Oliverom Schooresom, Tiefschwartz, i mnogim drugima), "Tulum sa Oliver Liebom" u Zagrebu i mnogim drugim lokacijama. Veoma blisko sarađuje sa domaćim izvođačima kao što su Luka Concrete i Bojan V. iz ConcreteDJz organizacije, SugarLobby (Tauten), poznatim zagrebačkim DJ i organizatorom "Tulum" partija NickMillyem kao i sa mnogim drugima iz Srbije, i regionalne scene te Evrope poput Jose Maria Ramona, muzičkog urednika Ibiza Global Radio stanice sa kojim je razvijao ideju CrossFM-a sa kojom je stekao brojne i značajne kontakte iz sveta elektronske muzike sa svih kontinenata.

Početak je u 22 sata, a ulaz je 30kn tokom cele noći.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :