Barutana klub Beograd

Techno Princ BEN KLOCK za nastup na FOAM FESTU ima posebne zahteve!

Datum objave:05.08.2015

Pročitano:5551 puta

Datum održavanja: 27.08.2015

By:Lana Boric

Lokacija: Ada Ciganlija, Beograd

Kako saznajemo, Ben Klock je za svoj dolazak na Foam Fest imao poseban zahtev. Osim toga što neće biti pene prvi dan festivala, slavni DJ i producent zatražio je da stage bude postavljen tako da za vreme nastupa bude u nivou s ljudima. 

 

Techno Princ BEN KLOCK za nastup na FOAM FESTU ima posebne zahteve! | BELGRADE FOAM FEST 2015


Rezident berlinskog Berghaina, najpoznatijeg underground kluba na svetu, nastupiće pred nekoliko hiljada ljudi na beogradskom Foam Festu, u četvrtak 27.Avgusta. Foam Fest će se ove godine održati od 27. do 30. Avgusta, te će posjetitelji moći da uživaju u 3 dana i 3 noći odlične muzike i to sve na plaži. Organizatori Foam Festa su nakon 7 godina odlučili da presele festival pod otvoreno nebo, na savsko jezero Adu te za tu priliku izgrade poseban stage i to na vodi.

 

 BELGRADE FOAM FEST 2015 | Main Stage on teh water


Uz Ben Klocka, na techno četvrtku, nastupiće Christian Varela te najveća imena regionalne techno scene - Petar Dundov, Dejan Milićević, Mladen Tomić i još mnogi drugi.

 

 

Line up za ostale dane festivala:
Freemasons, Funkerman, Niki Beluci , Sonique, Stanton Wariros, Sick Individuals, Rosske, Cavin Viviano i mnogi drugi


Ulaznice su podeljene u 5 paketa od kojih paket 1 uključuje samo ulaz na festival, dok drugi paketi uključuju i smeštaj i obroke u restoranu. Paket 1 čini trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke i iznosi 21 eur.

 

http://www.belgradefoamfest.comhttps://www.facebook.com/belgrade.foamfest.official?fref=ts


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :