TECHNO POPODNE: Boža Podunavac, Luka Concrete i Bojan Vukmirović u KPTM-u

Datum objave:09.08.2016

Pročitano:5234 puta

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Veteran beogradske elektronske scene Boža Podunavac i dvojac koji postavlja techno standarde Bojan i Luka Concrete nastupiće u bašti kluba KPTM u utorak, 9. avgusta od 16 časova. Ovaj utorak posebno će obradovati ljubitelje tvrđeg zvuka jer se u KPTM bašti priprema prava matine TECHNO delicija.

 

Boža Podunavac, Luka i Bojan Concrete u KPTM-u

Posetioci će imati priliku da uživaju u hipnotišućim setovima pionira beogradskog klabinga Bože Podunavca i dua koji postavlja „betonske standarde” Luke i Bojana Concrete.

Legendarni di-džej i jedan od najvećih imena domaće elektronske scene, Boža Podunavac „provozaće” posetioce
open air žurke opako dobrim setom u svom prepoznatljivom „tvrđem” stilu. Pored njega na sceni će se naći i Bojan i Luka Concrete, jedni od najzaslužnijih ljudi za ponovno oživljavanje techno scene u Srbiji , poznati po tome što prave brutalnu atmosferu na svojim žurkama. Boža Podunavac, legendarni beogradski di-džej nastupao je u gotovo svim klubovima i prostorima. 

 

KPTM

Beogradu među kojima su Industrija, Soul Food, Andergraund, Dom Omladine, Barutana/UrbaBar, Mondo, Shlep, Omen, XL, Magna House, Kolos, No Name, 4 Sobe, Sound, Bizarre, Exile, itd., kao i u prostorima širom Srbije i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Engleskoj, Rumuniji, Poljskoj, Mađarskoj, Grčkoj, Češkoj. Dosledan elektronskoj muzici, uvek u potrazi za eksperimentom, ali bez zanemarivanja publike. Smatra da edukacija ne sme da bude na uštrb zabave, ali isto tako ne priznaje da je svrha dolaska u klub samo i isključivo zabava. Omiljeni žanr mu je minimal techno; produkcije sa što manje patetičnih melodija i paterna. Iako radi i na tri gramofona, smatra da je čist egzibicionizam sve vreme „drndati” nešto po mixeru i skretati pažnju na sebe. Uveren je da je kvalitet zvuka na mestu događanja, 30% zabave, uslovi u klubu 30%, a preostalih 40% ide na di-džeja.

Moto: Take No Drugs!

Organizacija Concrete DJ's formirana je 2003. godine formirana da donese svoj dodir na elektronskoj sceni, organizovanjem događaja i muzčkom produkcijom i na taj način oplemeni domaće techno podijume. Luka i Bojan, danas su poznati kao nemilosrdni duo koji diže atmosferu do usijanja na žurkama, držeći se sjajnog andergraund zvuka. Više o ovom događaju možete da pročitate na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :