Techno jutro u KPTM-u uz klupske legende Božu Podunavca i Mirka Lazarevića

Datum objave:01.12.2016

Pročitano:4221 puta

Datum održavanja: 03.12.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM, Beograd

Klub KPTM će ove subote s početkom od četiri sata ujutru ugostiti dve legende gradskog klabinga, Božu Podunavca i Mirka Lazarevića koji će, po običaju posetiocima prirediti pravi techno doživljaj. Ljubitelji tvrđeg zvuka koje celonoćno đuskanje nije potpuno zadovoljilo imaće priliku da žurku nastave u provereno dobroj atmosferi na Dorćolu i to do kasnih jutarnjih časova.

 

Techno jutro u KPTM-u uz klupske legende Božu Podunavca i Mirka Lazarevića

 

Boža Podunavac, jedan od pionira i najzaslužnijih ljudi za kreiranje domaće elektronske scene nastupao je u gotovo svim klubovima na ovim prostorima među kojima su kultni klubovi kao što su Industrija, Soul Food, Andergraund, Dom Omladine, Barutana/UrbaBar, Mondo, Shlep, Omen, XL, Magna House, Kolos, No Name, 4 Sobe, Sound, Bizarre, Exile, itd., kao i na prostorima širom Srbije i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Engleskoj, Rumuniji, Poljskoj, Mađarskoj, Grčkoj, Češkoj. Dosledan elektronskoj muzici, uvek u potrazi za eksperimentom, ali bez zanemarivanja publike. Minimal techno je omiljeni pravac kome je ostao dolsedan godinama i to sa što manje patetičnih melodija i paterna.

 

Mirko Lazarević, jedan od iskusnijih aktera domaće tehno scene. Prva žurka kojom je započeo karijeru bila je 1997. u Omenu sa čuvenom DJ Slavkom, koja mu je na samom početku pomagala da razvije tehničke skilove. Poslednjih godina radi u tandemu sa Božom Podunavcem zbog kog je i zavoleo tehno tokom 90-tih. Takodje aktivno radi i na Power Source Music eventima u okviru kojih dovodi poznata imena underground techno scene koje 8inače ne bismo imali priliku da čujemo.

 

https://www.facebook.com/pages/DJ-Mirko-Lazarevic/222838120370


Vidimo se na dancefloor-u :) 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :