Barutana klub Beograd

Techno DJ i producent Lag izdaje novu ploču

Datum objave:16.02.2022

Pročitano:734 puta

Novosadski techno DJ i producent Lag izdaje novu tehno ploču, ovog puta za legendarni londonski lejbl Don’t Recordings koji vodi niko drugi do Jerome Hill-a.

 Lag-ov zaštitni znak – izlomljen ritam i iscepkani vokali – nadovezani su elementima kako rejv zvukova tako i dub-tehna, stvarajući hibrid koji spaja ere i stilove. Njegov eksplozivni Don't debi EP ''Clique Of One'' sastavljen je od 4 trake: Svinja, Znoj, Frka Frka i Ko Si Danas.

Promoter andergraund kulture, DJ i producent – Lag je jedan od predstavnika novog talasa techno umetnika.
Njegovi brojni DJ nastupi govore mnogo o njegovoj sposobnosti da publici pruži intenzivno sonično iskustvo i povede ih na put kroz brojne nijanse klupske muzike. Blistav kvalitet i vredan rad brzo su ga plasirali u pultove svetski poznatih klubova kao što su Trezor, Berghain, D-Edge, Corsica Studios i mnogi drugi, a njegova izdanja na etiketama kao što su roterdamski MORD, londonski THEM i berlinski Elements, kao i italijanski KRLF našla su dom u muzičkim kolekcijama kako mladih klabera, punih energije i željnih nečeg novog, tako i starih rejvera - lovaca na umeće koje iskusno uho sa radošću prepozna.

Clique of One EP je još jedan u nizu pokretača podijuma za ples. Dok je numera “Znoj” svoje mesto već našla u Objekt-ovom Essential Mix-u, ovo izdanje naišlo je na podršku brojnih imena svetske scene: Clouds, Paco Osuna, dBridge, Marcel Fengler, Perc, Kangding Ray, Otik, Slam DJs, Peder Mannerfelt, Tzusing, Ame, Randomer, Ben UFO, Etapp Kyle, Eric Cloutier...

 Izdanje je dostupno u digitalnom format, kao i u formatu ploče koje dolazi sa sjajnim omotom dizajniranim od strane atact.uk –a, u svetu muzike poznatijeg pod pseudonimima Rhyw i Cassegrain.

"Always the best grooves from LAG - wonky, funky, asymetrical goodness." -Eric Cloutier

Trake su se naravno našle i na popularnom techno YouTube kanalu HATE.

Novo izdanje novosadskog techno DJ-ja i Lag-a možete kupiti OVDE.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :