Techno diva Monika Kruse ove subote u Depo Magacinu!

Datum objave:06.12.2016

Pročitano:5465 puta

Datum održavanja: 10.12.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Depo Magacin

“To je bila moja prva ljubav, muzika je moj najbolji prijatelj. Nikad me nije izneverila. U dobrim vremenima je bila tu, u lošim vremenima je bila tu. “

 

Monika Kruse / Foto: KDK PHOTO

Depo Magacin će još jednom imati tu čast da ugosti veliku zvezdu elektronske muzike, ovaj put pravo iz Berlina stiže nam četrdesetogodišnja techno ikona Monika Kruse. Njen staž na sceni i 25 godina uspešne DJ karijere je potvrda njenog ogromnog talenta, posvećenosti muzici i DJ veština. Ova dama otkad zna za sebe zna i za muziku. Monika Kruse je poklonik tvrđeg detroitskog i čikaškog zvuka koji je očarao kada se pojavio i zauvek pridobio. 

 

Međutim, njen muzički angažman se ne zaustavlja tu, Monika je i aktivan producent. Njena Terminal M etiketa je proslavila petnaestogodišnji jubilej prošle godine, dok je ona ove godine oborila sve rekorde saradnjom sa Pig & Dan-om, trakom “Soulstice”, Beatportovom top 10 tehno himnom. Fantastičan remix paket “Summer Drops” je takođe bio Beatportov miljenik a uključivao je remix njene trake u izvedbi Nicole Moudaber, Uner-a i Mendo-a. Sa samo dva izdanja bila je jedan od Beatportovih top 100 techno izvođača u 2014. godini!

 

Monika Kruse


Malo je reći da je Kruseova dugogodišnji sinonim za techno, iako u svojim 40tim, i dalje se smatra jednom od najbitnijih i najvećih nemačkih DJica svetske scene. Svojom muzikom stalno privlači novu publiku i mlađe generacije, zbog čega je često viđen gost velikih festivala i kultnih svetskih klubova. Klub Berghain, Space Ibiza, Amnesia Ibiza, Egg London, Time Warp, Melt Festival, Eastern Electrics UK, Ultra Music Festival u Majamiju i Južnoj Americi, Sonus, Awakenings ADE I SEMF su samo neki od njih.
Već dvadeset i pet godina na sceni ova Nemica i dalje ima jasnu viziju muzike i zato njeni nastupi često odvode u bezvremensko putovanje zvukom, a vi je možete čuti u Depo Magacinu 10. decembra!

 

Monika Kruse / Foto: Lars Daniel Hiller


Još jedna prilika za prave ljubitelje tehno zvuka da dodju, uživaju i usmere svu svoju pozitivnu energiju na dancefloor.
Pult sa nemačkom tehno divom u subotu će deliti privilegovani Alexandar Ivković, Mihajlo i Ilija Đoković a ulaznice za ovaj techno spektakl zakazan za 10. decembar možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i GIGS TIX-a po ceni od 1200 dinara odnosno 1600 za VIP.


Za više informacija posetite link: https://www.facebook.com/events/1302118049800991/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :