TECHNO AFTER HOURS @ CLUB SHARE

Datum objave:10.01.2018

Pročitano:1453 puta

Datum održavanja: 13.01.2018 - 14.01.2018

I ovog nedeljnog jutra provod se nastavlja u klubu Share, a gosti Techno after hours biće Mare Rejv Olupine i Sharky koji vas čekaju u nedelju 14. januara od šest ujutru.

 MARE // REJV OLUPINE

Nakon 15 godina ispunjenog iskustva kao monitoring klaber techno scene i više od 10 godina miksovanja u ukupnom podzemlju Mare je odlučio da ode malo u javnost. Sve svoje slobodno vreme on daje uz muziku slušajući, prikupljanje i miksovanje. Mare je počeo kao čisto vinil techno DJ. Godinama je proširivao vidike na opremu i počeo je da miksuje različite stilove elektronske muzike, ali uvek drži na dobrom groove beat-u. On je deo predstojeće DJ grupe Beograda pod nazivom "rejv olupine" (Rave olupine) sa kojom je pravio underground žurke za 300 ljudi.

SHARKY // DYNAMICA

Sharky je odavno otkrio da je muzika njegova najveća strast, njegova prva iskustva bila su vezana za sviranje bubnjeve, što mu je pomoglo da razvije i usavrši osećaj za ritam i gruv. Međutim, 1989. godine je počeo da vrti ploče kao DJ u poznatom beogradskom klubu Mašinac, čija je publika kasnih 80-ih uglavnom bila fokusirana na hevi metal. Od tada, nastupao je u brojnim manjim klubovima i privatnim partijima u Beogradu. Eksperimentisao je sa različitim žanrovima i stilovima, kao što su metal, džez, bluz i Latino, pokušavajući da proširi svoje muzičke vidike. 2001. je svoj stil definitivno vezao za elektronsku muziku. Koristeći ranija iskustva, pronašao je vrlo specifičan način miksovanja i zvuk koji se može karakterisati kao varijacija između žanrova kao što su Minimal tehno, Break Beat i Deep House. Vrlo upečatljiv i poseban zvuk, zajedno sa čistom i duboko vođenom i razvijenom muzičkom pričom ispričanom pomoću razrađene i egzotične tehnike, doneo mu je veću popularnost.

Ulaz 300 rsd


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :