Barutana klub Beograd

Technimatic donosi londonski drum&bass u Beograd

Datum objave:13.12.2016

Pročitano:3918 puta

Datum održavanja: 16.12.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Klub DOT & Roll the Drums ekipa premijerno predstavljaju veliko ime Drum n Bassa koje nam stiže iz Londona: Technimatic! U petak 16. decembra u klub DOT!

 

Technimatic

Peter Rogers i Andy Powell su Technimatic, višestruko nagrađivani dvojac iz Londona. Od kad su udružilii snage 2007. godine sa izdanjima za Technique, Viper, Crittical Hospital i Spearhead, diskografija Technimatica uvrstila se u vrh drum & bass scene, dok su 2012. godine potpisali ekskluzivu sa Shogun Audio etiketom DJ Frictiona i K-Tee-a.Tada postali su jedni od onih izvođača sa bogatim, emotivnim muzikalnim d&b, najbolje oslikanim njihovim debijem i najprodavanijim albumom „Desire Paths“. Ovo široko priznato i hvaljeno ostvarenje svrstano je u jedan od Mixmagovih Top 10 dance albuma za 2014. i osvojilo je „Best Album“ na „National Drum & Bass Awards“.

 

Technimatic


Obojica talentovani DJ-evi u svom stilu, Pete i Andy, puštali su muziku širom sveta od Australije do Amerike. Njihovi energični setovi sadrže čitav spektar d&b žanrova i oličenje su velike strasti i poznavalja scene. Godine 2015. Tehnimatic se vratio u studio i naporno radi na svojim budućim projektima sa mnogo zakazanih muzičkih izdanja i tako nastavljalju da utemeljuju svoju reputaciju najzanimljivijeg i najuzbudjivijeg dua drum & bass scene.

https://soundcloud.com/technimatic

 

Uz njih isto veče nastupaće Roll the Drums ekipa, organizacija koja promoviše likvid dnb zvuk u Beogradu i Srbiji. Kroz produkciju, žurke, mikseve i radio emisije šire svoj uticaj ovog zaraznog zvuka: Džonidža, Bitz, Rim Runner, MC Don Dada i MC Bo_Jah.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :