Tech This Out: Bezobrazne, groovy, hipno, techno frekvencije u Mehanizmu

Datum objave:14.12.2016

Pročitano:3952 puta

Datum održavanja: 17.12.2016

By:Marko Đurić

Lokacija: Mehanizam

Prošlog meseca u Tech This Out režiji otvoren je klub Mehanizam i proslavljen treći rođendan ove organizacije. Ljudi koji su ispunili klub gotovo do poslednjeg mesta su bili aktivni učesnici fenomenalnog rejva. Ovog meseca nas očekuje dvadesetsedmi ujedno i poslednji Tech This Out event u ovoj godini, pa će se 17. decembra desiti novi nezaboravan rave.

 

Tech This Out

Domaćin događaja Mark Dee Jack i Predrag Janus, svakako čine najprisutniji dvojac na ovim žurkama, donoseći uvek posebnu energiju na dance floor snažnim, beskopromisnim gruvom prožet zavodljivom melodikom i tehnikom mixanja. Svojim minimal i tech zvukom, sam.Luda će biti zadužen za opasno podgrejavanje publike, a na stageu će im se takođe priključiti Kristina Lalić poznata po svom jedinstvenom stilu i tehnikom u kojoj kombinuje Detroit, minimal i groovy techno.

Početak emitovanja bezobraznih, groovy, hipno, techno frekvencija putem moćnog ozvučenja kluba Mehanizam zakazan je za 23h, a ulaz u klub ce biti slobodan sve do 1h iza ponoći, kada će cena ulaznice iznositi 300din.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :