Teatar Le Studio u potrazi za mladim talentima

Datum objave:19.04.2016

Pročitano:4455 puta

Lokacija: Le Studio, Beograd

Teatar Le Studio poziva mlade glumce i glumice na audiciju koja će se održati u nedelju 24. aprila u 14h. Prijave su do 22. aprila.

 

Teatar Le Studio

"Nadamo se da ćemo upoznati talentovane, mlade, vredne ljude sa kojima ćemo raditi na novoj produkciji, i koji će vremenom postati deo našeg ansambla", kažu iz Le Studija.

Teatar Le Studio je osnovan 2013. godine, kao nezavisno pozorište sa stalnim repertoarom. Osnovao ga je francuski reditelj Žan-Batist Demarinji i scenografkinja Sanja Maljković, oko sebe okupivši tim mladih pozorišnih profesionalaca sa ciljem da pokrenu „pozorište koje više odgovara njihovom stilu života“: umetnički zahtevno, a sa druge strane popularno, društveno odgovorno, pristupačno, zabavno, ušuškano, prijateljsko, direktno – koje se bavi temama koje smatraju važnim i dopušta umetničko istraživanje.

Ambijent Le Studija više podseća na nečiju dnevnu sobu ili lokalni bar, nego na pozorišta na koja ste navikli. Pozorište se nalazi u jednoj dvorišnoj kući u Venizelosovoj ulici, popećete se na prvi sprat i na ulazu će vas pred početak predstave dočekati Sanja, Žan i neko od glumaca, zauzećete mesto i uz prijatnu muziku dočekaćete početak predstave koja se odvija na metar od vas. Posle predstave je publika pozvana da ostane i u prijatnoj atmosferi nastavi razgovor pokrenut predstavom sa umetničkim timom. Le Studio je do sada realizovao 8 predstava, od kojih je svaka žanrovski i tematski drugačija.

 

Više informacija na sajtu www.lestudio.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :