TBK: Prvi klabski singl Vojvođanskog benda iz Beograda

Datum objave:04.02.2020

Pročitano:1797 puta

By:Simona Kanjevac

Lokacija: Beograd

Iskusni sastav TBK objavio svoj prvi singl i spot za pesmu „Idemo do klaba”, a dok se traka mota za nova iznenađenja, ovo veselo ostvarenje možemo pogledati i na zvaničnoj stranici Youtube kanala.

 

TBK

 

Ko su oni? i Šta hoće?


„TBK je autorski rokenrol bend iz Beograda koji trenutno živi i stvara u Vojvodini, tačnije u jednom malom gradu na obali Begeja, u kojem pronalazi mir i inspiraciju da završi svoj debi album”, istaknuto je na njihovoj oficijalnoj stranici.


Ova muzička četvorka, koju čine prilično različiti Srđan, Aleksandar, Nenad i Nikita, udruženi oko iste ideje navode da „spajaju nespojivo i razdvajaju spojeno”, što je i jasno još iz prvog singla „Idemo do klaba”, za koji su sjajno iskombinovali dobar ritam. Numera poziva na đuskanje, savremene koncepte zabave i vrlo primamljivo provlači aluzije koje lako ulaze u uši, a teško se zaboravljau.


Tekstovi su, upozoravaju nas članovi benda kad se obraćaju javnosti, „vaša neprihvaćena realnost uz melodije koje ćete nesvesno pevati dok nas svesno proklinjete jer smo vašoj voljenoj osobi omiljeni bend”.

 

Pesma „Idemo do klaba” je ujedno i najava za singlove koji predstoje, a nakon što sa drugim numerama (za koje pouzdano saznajemo da će biti i te kako zabavne) bude upakovana u album, TBK lako može postati sinonim za dobar klab, onaj gde god postoji mogućnost da se pusti malo ove sjajne muzike.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :