Tauten ekipa vas čeka na Urban Bugu: Biće zategnuto!

Datum objave:07.07.2016

Pročitano:4595 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

TKNO, Miloš Vujović i Ilija Djoković preuzeće pult na Urban Bug Stageu prve večeri od 5:20h. TKNO i Miloš su iskusni di-džejevi koji imaju dosta iskustva pod prstima, a Djoković je talenat u usponu, žanrovski su jako slični pa i ne čudi što su se našli pod čuvenom domaćom etiketom Tauten iza koje stoji TKNO. A šta nam spremaju za večeras pročitajte u intervjuu.

 

Ilija Djoković

Ilija Djoković

 

Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi set baš sa ovom ekipom?


Ilija Djoković: Uvek je zanimljivo raditi B2B sa nekim, ne znaš šta kolega smišlja u glavi i šta će da pusti, a moraš da se nadovežeš najbolje moguće i da nastaviš dobar flow. Robert i Miloš su dva jako iskusna di-džeja i dosta poznaju muziku, tako da mi je čast što ću raditi ponovo sa njima baš na Urban Bug stejdžu.
Miloš Vujović: S obzirom na to da radim sa dobro poznatim i meni veoma dragim kolegama, neće biti nikakav problem uklopiti takav set. Svi se odlično poznajemo i muzički smo veoma slični, ako ne i identični. Mislim da će biti pun pogodak ove godine i da ćemo uraditi set kako i dolikuje renomeu stejdža kao što je Urban Bug.
TKNO: Zato što ih smatram za jedne od najboljih tehničara u zemlji. Nisu oni slučajno Tautenci.

 

 Miloš Vujović

Miloš Vujović

Koji je najbolji trenutak koji pamtite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


Miloš Vujović: Ovo mi je jubilarni peti put da puštam muziku na Urban Bugu i mogu da potvrdim da je jedna od najboljih bina na celom festivalu! Veoma mi je drago da uvek ima publike i da je celokupan vajb neverovatan. Najbolji trenutak tamo mi je bio prošle godine kada sam igrom slučaja sam uradio set (druga dva di-džeja su nažalost bili opravdano sprečeni da dođu), pa sam imao tu slobodu da dobro razmrdam prepuni stejdž.
TKNO: Primećuje se dugogodišnje iskustvo Urban Bug Stage ekipe. Svake godine napredujete u svakom pogledu. Nije teško uraditi dobar set kad su svi ostali uslovi obezbeđeni. Momenat, prošle godine B2B2B set sa DFNDR-om i Kibzom, moj bootleg Jaguara.
Ilija Djoković: Prošle godine sam debitovao u B2B2B setu sa Leom Dobričić i Markyzom i definitvno mi je ostao u sećanju trenutak izlaska na binu. Energija je neverovatna i uvek je dobra atmosfera!

 

TKNO

TKNO 

Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


TKNO: Biće zategnuto!
Ilija Djoković: Potrudićemo se da pružimo publici najbolji mogući doživljaj i da baš to jutro ostane svima u lepom sećanju :-) Vidimo se na densfloru!
Miloš Vujović: Spremamo nove techno trake i puno domaće produkcije. Techno set koji definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. A publici poručujemo da se dobro naoštri za četvrtak, Tauten ekipa vas čeka!

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :