Tattoo priča - WILD NEEDLE - Branko Antevski

Datum objave:12.04.2010

Pročitano:7960 puta

By:Tijana Bogdanović

Branko Antevski, poreklom iz Makedonije, tačnije Kumanova, sa tetoviranjem je počeo 98. godine. Pre skoro godinu dana je rešio da se preseli u Beograd i da, i u njemu, počne sa prenošenje svog talenta.

Brankov Urban BUG zadatak je bio da prikrije staru tetovažu Deda Mraza koju je posetioc našeg sajta uradio pre više od deset godina. Izrazio je želju da ima Koi na ruci, pa smo mu je, uz Brankovu pomoć, i ispunili.

U jednoj poseti Brankovog, za sad improvizovanog studija u stanu na Novom Beogradu, uspeli smo da ugovorimo i sliku i termin za tetoviranje. U zakazano vreme smo se, zajedno sa „žrtvom“ :) pojavili.

Dok su se spremali da počnu sa radom, pogledali smo Brankove crteže, koji su nam još više ukazali na njegov osećaj za ovu vrstu umetnosti.Znamo da vam je svima, pored pomenutog talenta, veoma bitna i higijena tattoo umetnika. Kod Branka je zaista sve na svom mestu. Bez greške!I zujanje mašinice je počelo... Rešili smo da Branku postavimo par pitanja koja se tiču njegovog tattoo života.S obzirom da se 90-ih godina zainteresovao za crtanje i umetnost, pohađao je privatne časove primenjenih umetnosti, nakon čega je postao član kluba likovnih umetnika. U okviru pomenutog kluba, učestvovao je na dosta izložbi sa uljem na platnu i suvim pastelom.

Kao što smo već pomenuli, Branko je sa tetoviranjem počeo davne 1998, a svoj tattoo studio Wild Needle je otvorio 2002.

Pod tim imenom je posećivao razne sajmove po Makedoniji, Srbiji, Nemačkoj, a osvajao je i razne nagrade. Njegove tetovaže, pored pomenutih zemalja, nose i u Danskoj, na Kipru, u Grčkoj...

Saradnju je ostvario sa mnogim umetnicima, od kojih je izdvojio Đorđa Savage Needle, Dragana Tattoo iz Zrenjanina, Aleks Rodrigez iz Bugarske, Jovicu Tattoo Think Hrvatska....

Najviše voli da radi crno-bele tetobaže, ali i color, freehand, fantasy....Od opreme koristi Micky Sharpz, Next Generation, handmade by Slava - Kragujevac mašinice, a od boja preferira Star brite i Eternal. Za sterilizaciju koristi Suvi stelirizator.

Dok se zanimao svojim novim „delom“, snimili smo njegove tetovaže... a ima ih dosta. Pitali smo kada je uradio prvu tetovažu na sebi, a odgovor je bio: „’99, sam ;)“.

Njegove radove možete pogledati na www.facebook.com/brankoantevski ili www.myspace.com/wildneedle.

Brane_wild_needle@yahoo.com
I ne zaboravite da se pozovete na Urban BUG ;)

Pogledaj: Potražite svog tattoo majstora - "Vaša tattoo priča"

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :