Tattoo priča - UNLIMITED BODY ART

Datum objave:25.05.2011

Pročitano:7128 puta

By:Tijana Bogdanović

Posle još jednog uspešno obavljenog zadatka, ostaje da vama, našim „bug-ovcima“ prenesemo deo uzbuđenja. Ovaj put je bio neobičniji i interesantniji od prethodnih. Razlog je taj što je naša „žrtva“ izabrala da na sebi nosi URBAN BUG znak. U sklopu pažljivo nacrtane tetovaže, nalazi se naša, prepoznatljiva „buba“.

Za Tattoo profil part. 5 smo izabrali tattoo majstora iz studia UNLIMITED BODY ART, koji se nalazi u TC Sremska, Maršala Birjuzova 2-4. Nenad Nasković, poznatiji kao Naske,  je kao tattoo mastor aktivan skoro 10 godina. Definitivno smo primetili da je neko s kim se može zaista pažljivo i sa puno strpljenja izabrati i nacrtati slika koja, priznaćete, treba biti „za sva vremena“. Svako ko se tetovira, želi sliku koja će obeležiti deo života, ili pak obeležiti neku osobinu i slično. Svi teže nekim unikatima, i to je vreme kada na snagu stupa kvalitetan majstor. I ovog puta smo zaista imali vrsnog poznavaoca svog zanata, tako da nam je sve bilo veoma olakšano.

„Žrtva“- deško koji je uz Nasketovu pomoć uspeo da deo svog života oslika u 10 cm! Nakon dugog i pažljivog smišljanja i crtanja, naslikali smo fenomenalnu sliku. Sa uzbuđenjem smo zakazali termin za tetoviranje.Tetoviranje je prošlo savršeno! Mogli smo da primetimo značaj koji ovaj tattoo majstor pridaje higijeni i ispravnosti tetoviranja i održavanja tetovaže. Definitivno je to nešto što se ceni, i što je doprinelo da se odlučimo za „proveru“ ovog studia.
Slede fotografije sa tetoviranja....Uz razgovor, interesantne dogodovštine i veoma prijatan ambijent studia, vreme je prošlo veoma brzo. Imali smo završen i savršen tattoo na ramenu naše „žrtve“. 

Opet zadovoljni jer smo „overili“ još jedan tattoo studio u kom se možete sa sigurnošću prepustiti majstoru Nasketu ;)

Njegove radove možete pogledati na 
http://www.facebook.com/group.php?gid=197883200081 
http://www.tattoo-unlimited.com/

Pogledaj: Potražite svog tattoo majstora - "Vaša tattoo priča"

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :