Tattoo priča - "Slaki tattoo"

Datum objave:19.03.2013

Pročitano:12844 puta

By:Nenad

“Mastilo” spremno, igla spremna i još jedna u nizu priča o tetoviranju može da počne!
 


Predstavljamo vam Slađana ("Slaki tattoo"), artista iz Zaječara, koji je na osnovu svog iskustva i te kako zaslužio da se nađe na listi majstora balkanske tattoo scene! Slaki je bio raspoložen za saradnju i doveli smo mu Nemanju, jednog od ljudi koje je ova naša akcija zainteresovala. Nemanja nije bio previše zahtevan, imao je već pripremljenu ideju i motiv koji baš "legao" našem umetniku Slakiju.
 


Nemanja je, inače, student treće godine Medicinskog fakulteta, budući doktor kome je ovo prva tetovaža (možete li zamisliti onda kakvu je inspekciju prošao naš umetnik?!). Značenje svog motiva i razlog zašto ga radi Nemanja je zadržao za sebe, ali je iskoristio priliku da bude deo ove priče.
 


Slaki, vlasnik zaječarskog studija "Slaki tattoo", duži niz godina radio je u inostranstvu usavršavajući ovu umetnost kod starijih kolega. Stekli smo utisak da spada u grupu tattoo majstora koji ovaj posao rade sa ljubavlju i pristupaju mu veoma profesionalno, što je najbitnije za klijente: čisto, kvalitetno i za današnja vremena veoma povoljno. Studio zadovoljava sve standarde, kako u izgledu tako i u opremljenosti po pitanju higijene i bezbednosti klijenata tokom celog procesa, a sve što vas interesuje, Slaki će vam profesionalno i strpljivo objasniti!
 Pored tetoviranja, Slaki dosta vremena posvećuje izradi tattoo mašina. Ovo bi mogla da bude korisna informacija za neke buduće i sadašnje tattoo majstore, jer po finoći i preciznosti spadaju sam vrh kvalitetnih tattoo mašina na današnjem tržištu, o čemu mogu da posvedoče i majstori koji koriste Slakijeve mašine.
 


Radove i mašinice koje pravi možete pogledati na Slakijevom Facebook profilu http://facebook.com/slakitattoo, gde ćete naći sve kontakte sa njim. Požurite dok još ima slobodnih termina!
 
"Slaki tattoo", Zaječar 

Pogledaj: Potražite svog tattoo majstora - "Vaša tattoo priča"
 

vrh strane
Komentari (3)
Pošalji komentar
zivic zoran
16.08.2016 02:41
nemoze da boli ono sto se voli samo prasi tebra 1
ilija nikolic
21.08.2014 14:55
bravo slaki br1 nema sta pozzzzzzzzzz od ilije
ilija nikolic
21.08.2014 14:55
bravo slaki br1 nema sta pozzzzzzzzzz od ilije


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :