Tattoo Fest Vršac: Prvi Vršački Festival Tattoo umetnika!

Datum objave:18.08.2015

Pročitano:6661 puta

Datum održavanja: 28.08.2015 - 29.08.2015

Lokacija: Vršac

Nakon prošlogodišnjeg uspešnog okupljanja lokalnih tattoo umetnika na multimedijalnoj manifestaciji Vetrograd, rešili smo da ove godine okupimo umetnike iz cele Srbije.

 

Tattoo Fest Vršac: Prvi Vršački Festival tattoo umetnika! 2015


Ideja ove manifestacije jeste okupljanje što većeg broja tattoo umetnika sa ciljem druženja i medjusobne razmene iskustava. Želja nam je da ljubiteljima ove vrste umetnosti obezbedimo tetoviranje kod njihovih omiljenih artista, ali i da ovu vrstu umetnosti približimo široj populaciji tako sto ce im biti pružena prilika da na licu mesta posmatraju ceo proces tetoviranja od ideje do realizacije i uživaju u radovima naših najboljih umetnika.

 

Umetnici ce se oba dana takmičiti u 4 kategorije (black and grey, color, realism, traditional). Takodje, kroz ovu dvodnevnu manifestaciju posetioci će imati prilike da se druže sa umetnicima i ljubiteljima tetovaža i na taj način želimo da razbijemo eventualne predrasude koje jos uvek postoje u našoj zemlji kada je reč o tetovažama i tattoo umetnicima.

 

Ali, tu nije kraj. Ove godine, mislili smo na naše najmladje. Njima smo omogućili vrhunske šminkerke koje će raditi body paint i zabavljati naše klince, tako da ovaj Fest može biti podjednako interesantan i decI i roditeljima.

 

Želja nam je da ovaj Fest, koji se prvi put održava u našem gradu, postane tradicija i da iz godine u godinu okupljamo sve veći broj umetnika i ljubitelja umetnosti koja se uvlači pod kožu.


Tattoo Fest će se održati 28. i 29. avgusta u velikoj sali Kulturnog Centra Vršac koji se nalazi u Sterijinoj ulici broj 62 u Vršcu.

Sve potrebne informacije o prijavama i učešću na Festu, mozete dobiti na broj telefona 060/444-97-38 Nikola ili putem emailanikolaberenji@gmail.com

Organizator: DNA bodymods Studio

LET`S BE COLORFUL TOGETHER!!!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :