Tattoo artists - Potražite svog tattoo majstora!

Datum objave:12.04.2010

Pročitano:4097 puta

By:Tijana Bogdanović

Tetoviranje je, kao što svi primećujete, veoma popularno i postaje sve rasprostranjenije. More ponuda i tattoo umetnika mnoge zbunjuje, tako da se postavlja pitanje ko je kvalitetan, a ko ne.

Iako dosta diskutabilne, mnoge norme koje se tiču upravo ove teme, ne možete „pokupiti“ na svakom koraku.

U časopisima, koji se bave striktno ovom tematikom, „ko plati taj se klati“. Lokacija studija i početni kapital, a ne kvalitet, nažalost, određuju posećenost istih.

Ukoliko nemate osobu koja vas može uputiti u ovaj, da tako kažemo-problem, mi ćemo vam asistirati. Rešili smo da to uradimo na praktičnom primeru, gde ćemo direktno proveriti ispravnost i kvalitet umetnika i opreme koju koristi, a to je, složićete se, nama i vama najbitnije.

Osmislili smo sledeće...
U narednom periodu ćemo vam predstavljati tattoo umetnike (u vidu Tattoo artist profila) koji su prihvatili izazov da se direktno pokažu ili koji smatraju da ih „nedovoljna količina finansijskih sredstava“ koči u ostvarivanju svojih ciljeva, i to po sledećem principu:

1)
 Posetioci našeg dragog sajta www.urbanbug.net koji žele da svoje telo ulepšaju na ovaj način, a nemaju sredstava ili vole izazove, mogu da se jave na mejl tattookonkurs@urbanbug.net,

2)
 Izabranim kandidatima ćemo obezbediti dobrog artista, u što kraćem vremenskom roku.
Ps Prepravke dolaze u obzir.

Nakon obavljenog „zadatka“ ćemo napisati tekst koji ćemo objaviti na sajtu, a kasnije, ukoliko redakcija tako odluči, i u časopisu.

Ukoliko se vama koji niste izabrani, sviđaju neki radovi pozovite se na Urban BUG i dobićete popust i osmeh ;)

Ukoliko se vama, Tattoo umetnicima, koji želite da se priključite akciji, a dobro tetovirate, sviđa ova ideja, možete nam se javiti da vas „proverimo“. I za vas važi gore navedeni mejl.

Crtamo se ;)
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :