Tango in Red Major: Igra puna strasti - Ulaznice u prodaji

Datum objave:04.06.2014

Pročitano:4886 puta

Datum održavanja: 28.06.2014

Lokacija: Sava Centar, Beograd

Vodimo vas na putovanje kroz skrivene strane tanga! TANGO IN RED MAJOR predvođen slavnim koreografom Gustavom Rusom, gostovaće u Sava centru, 28. juna i 29. juna u Srpskom narodnom pozorištu, Novi Sad.

 

 

Ulaznice za nastup u Beogradu u prodaji su po cenama od 1900, 2200 i 2500 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Tango Red Major je savremeni šou, jučerašnjeg ritma i sutrašnjih ideja, pun boja, lepote, glamura i elegancije. Gustavo Ruso, koreograf, stvaralac, inspirativni pionir nove generacije umetnika, zajedno sa Samantom García, koristi tango kao instrument temeljnog prenošenja pokreta i produkcije, ponovo razotkrivajući tango šou na jedinstven način, odbacujući predubeđenja i stereotipne kanone.

Trupa Tango in Red Major sastoji se od dvadeset izuzetno talentovanih i lepih umetnika, posebno izabranih i vođenih od strane prvih plesača Gustava Rusoa i Samante Garsija. Postoje četrnaest plesača na bini - najbolji plesači iz Buenos Airesa, od kojih su neki već sarađivali sa Gustavom na svetski poznatom šou Tango Seduccion. Oni su poznati, talentovani igrači, pravi izraz ovog besmrtnog plesa.

 

 

Orkestar Tango in Red Major će vas na prelep način upoznati sa novim aranžmanima nekih od najčuvenijih tango numera ali istovremeno predstaviti i nove.

Ovo je magični i ekstravagantni šou, gde umetnost nije samo u načinu plesa, već i u načinu na koji je ova umetnost predstavljena, nadrealnih scena sa sarkastičnim dodirom današnjice. Nije sve izmišljeno, napisano i otplesano.

 

Slavni koreograf, Gustavo Ruso, u Beogradu i Novom Sadu gostovao je pre sedam godina sa tadašnjim programom Tango Seduccione.

 

 

TANGO IN RED MAJOR je veličanstvena i hrabra vizija tanga koji vas vodi na putovanje kroz ovu beskrajnu umetnost koja odiše strašću i uzavrelim emocijama.

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :