Tale of Us ispiričali Beogradu svoju priču

Datum objave:01.11.2017

Pročitano:3097 puta

Datum održavanja: 28.10.2017

By:Katarina Kulić

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Nakon što su oduševili domaću publiku na Exit-u 2015. godine, Tale of Us došli su u Hangar Luke Beograd, i u sjajnom društvu sa Akioki, Vaal i kraljicom domaće tehno scene, Tijanom T, napravili nezaboravnu atmosferu (jedino što nismo igrali na bini kao sa Nick Cave-om.)

 

Tale Of Us, Apgrade

Foto: Dušica Stojanović


Tale of Us su na Resident Advisor drugoplasirani DJ duo, koji su na elektronsku scenu stupili kao dance i electronic izvođači, međutim, kao i svaki kvalitetni muzičari dopustili su da evoluiraju i sada ih mlađa publika (kao i autorka teksta) prepoznaje kroz melodične tech-house setove i već su bukirani za Dance Arenu na predstojećem Exit-u. Njihov label Afterlife, iznedrio je i Vaal, devojku koja je prepoznata kao rising star na elektornskoj svetskoj sceni, a pri tome je i skromna jer se ne hvali da je Stingova ćerka, već sebe promoviše kroz kvalitetne tehno setove kao što je “Afterlife Voyage”, tehno putovanje propraćeno spiritualnim i synth zvukovima.

 

Tale Of Us, Apgrade

Foto: Dušica Stojanović


Ova kombinacija iskusnih DJ-eva, napravila je tehno odiseju kroz raznolike stilove elektronske muzike, Vaal sa svojim autentičnim setom zagrejala je publiku koja je htela još jači tehno, i onda su na red stigli Tale of Us, koji su svoj set započeli laganim minimal part-om, dovoljno da zagolica publiku i na neki način i odmori za predstojeću lomljavu deep&dark tehno setom.
Organizatori događaja, Apgrade, nisu mogli bolju DJ kombinaciju da dovedu u Beograd, pažljivo odabranu ekipu, koja je napunila Hangar i potpuno ovladala publikom i naterala ih da igraju do ranih jutarnjih časova. Energija u Hangaru rasla je eksponencijalnom stopom, dakle, kako je vreme odmicalo, tako je bilo sve bolje i bolje.


Ostaje da sačekamo kakav će biti finalni line up za Apgrade New Year’s Central Dance Event, jer posle ove večeri ne sumnjam da će za Novu godinu biti na istom nivou, ako ne i bolje - jer uvek može bolje.


Fotografije sa događaja pogledajte na sledećem linku: http://www.urbanbug.net/foto-album/apgrade-tale-of-us-hangar


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :