Barutana klub Beograd

Takmičenje bendova za Rockaway Lake Festival!

Datum objave:27.04.2015

Pročitano:4243 puta

Datum održavanja: 01.05.2015 - 01.06.2015

Poštovani bendovi iz Srbije, ukoliko ste zainteresovani za učešće na ROCKAWAY LAKE festivalu ovo je prava prilika za vas!

 

Ukoliko ste zainteresovani, i bavite se autorskim radom, a svirate punk, hardcore, metal ili bilo koju podvrstu navedenih stilova, molimo vas da vaše prijave dostavite na info@rockawaylake.com.

 

Takmičenje bendova za Rockaway Lake Festival! | Srbija | 2015


Prijava mora sadržati sledeće:
- jednu autorsku pesmu po vašem izboru u WAV formatu,
- tekst pesme,
- kratku biografiju i sliku benda,
- link ka vašem oficijalnom sajtu ili Facebook stranici.


Pravila su jednostavna:


Pesme će uz vašu saglasnost biti postavljene na našem bandcamp-u. Dve pesme sa najviše preslušavanja biće proglašene kao pobedničke. Bendcamp prati preslušavanje pesama, a samo pesme koje su preslušane od početka do kraja ulaze u igru. Delimično preslušavanje neće se bodovati.


Prva dva benda sa najviše preslušavanja imaće priliku da zasviraju na ROCKAWAY LAKE festivalu ove godine!


Rok za slanje prijava je do 01. Maja 2015. a imena pobednika ćemo objaviti u Ponedeljak, 01. Juna, tačno u podne. Na vama je da pozovete svoje fanove prijatelje i poštovaoce da vam pomognu da zasvirate.


Ekipa Rockaway Lake Festivala želi svim učesnicima puno sreće!


Podsećamo vas da Beograd, grad sa tradicijom negovanja rok subkulture, Rockaway Lake Festivalom po prvi put u svojoj dugoj i bogatoj rok istoriji, dobija festival alternativne rok muzike kakav zaslužuje.


Dva dana sunca, plivanja i rokenrola na jednoj od najboljih mogućih lokacija kojima glavni grad Srbije može da se podiči, mestom kao stvorenim za održavanje jednog svetski vrednog letnjeg festivala.


Ulaznice u pretprodaji po ceni od 2500 din za jedan dan ili 4000 za oba dana, moguće je nabaviti na svim uobičajenim prodajnim mestima.


Čast nam je i zadovoljstvo što će na Rockaway Lake Festival-u nastupiti: Buzzcocks, Agnostic Front, Iron Reagan, Mad Sin, Ryker's, Defeater, regionalni bendovi: Last Hope iz Bugarske, Hardfaced iz Makedonije i Punkreas iz Crne Gore, kao i domaći bendovi: novosadski Shoplifters i beogradske postave: Violent Chapter, Dot The Eye i Prilično Prazni.


Uz napomenu da je ovo još uvek samo mali deo spiska koji ćemo obogaćivati iz dana u dan, podsećamo vas i da će se Rockaway Lake Festival održati 26. i 27. Juna 2015., na Adi Ciganliji u Beogradu, uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda i pozdravljamo vas uz tradicionalno: "Stay Tuned For More Rock'N'Roll!"


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :