TAKEN by NOiSE #002

Datum objave:17.08.2019

Pročitano:743 puta

Datum održavanja: 19.10.2019

Lokacija: Novi Sad

TAKEN by NOiSE #002 je jednodnevni festival ambijentalne i eksperimentalne muzike, koji će se održati drugu godinu za redom, 19. oktobra u Omladinskom centru CK13. Ovom prilikom će nastupiti Urok, Plamen Večnosti i Dichotomy Engine. Više informacija o izvođačima i satnicu nastupa možete pročitati ispod.

 ~ UROK | dark ambient / drone experimental - Novi Sad

Hronologija mrtvih svetova - odjek
Urokov odjek nastavak je prve etapa hronologije mrtvih svetova i svoje putovanje nastavlja 19. oktobra. Hronologija mrtvih svetova oslikava autentičnu viziju univerzalnog procesa početka i kraja. Beskrajna sloboda i neobuzdanost zvuka daju nam neograničene mogućnosti pregleda krajnjih daljina nepoznatoga. Nastajanje i nestajanje, prožeto neprestanim zvučnim vrtlogom sveobuhvatne entropije, bez prestanka kovitla poznate i nepoznate svetove, dimenzije i prostore. Naše postojanje, samo treptaj u čitavom poretku univerzalnog postojanja potpuno je ispunjeno zvukom, stvoreno zvukom i zvuk je ono što će ostati nakon nas u svoj svojoj dubini i nedokučivosti. Ne očekuj... slušaj!

~ PLAMEN VEČNOSTI | dark ambient / ritual noise - Zrenjanin/Novi Sad
Plamen Večnosti je muzički projekt umetnika pod pseudonimom Sifr Shraddha nastao 2008. godine. Stvara dark ritual ambient/black noise - spiritualno ambijentalnu muziku, protkanu dubokim ritualnim doživljajem. Nastupa i kreira na svojim ručno pravljenim instrumentima. Plamen Večnosti je mračni katalizator, medijum i crna refleksija nepoznatog.

~ DICHOTOMY ENGINE | ambient drone / noisegaze - Novi Sad
Dichotomy Engine je započeo 2007. kao solo projekt Dražena Đorđevića. Dichotomy Engine stvara muziku koja je različito opisana kao 'noisegaze', 'drone' i 'ambijent', kombinujući atmosferske teksture, elemente eksperimentalne i drone muzike često sa težinom metala i buke. Zvuk Dichotomy Engine-a se stalno razvija, istražujući mnoge nove načine snimanja i živih nastupa.

 

Ulaz 200din 

 

~~~ SATNICA ~~~
21:00 - OTVARANJE
21:30 - UROK - ambient drone experimental
22:10 - PLAMEN VEČNOSTI - dark ambient / ritual noise
22:50 - DICHOTOMY ENGINE - ambient drone / noisegaze

 

Facebook event

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :