SWEET SIXTEEN: Trodnevni letnji matine u KPTM bašti

Datum objave:30.06.2016

Pročitano:4430 puta

Datum održavanja: 04.07.2016 - 06.07.2016

Lokacija: KPTM bašta

KPTM, 031 Republic i OnlyClubbing predstavljaju trodnevni letnji festival „Sweet sixteen” koji će se održati u bašti kluba KPTM od 4. do 6. jula od 16 časova.

 

KPTM


Ko kaže da je samo noć rezervisana za najluđe žurke? Dobra muzika, poznatije i neke sasvim nove trake, savršeni letnji vajb i popodne u klubu KPTM mogla bi da bude nova formula za jedinstveni „after work” party. Organizatori najavljuju vrhunski matine provod u prepoznatljivoj atmosferi za koju će biti zaduženi neki od najkvalitetnijih izvođača u zemlji.

 

Letnji festival Sweet Sixteen


Ukoliko ste oduvek maštali o tome da ponedeljak više ne bude vaš najomraženiji dan, sada je prava prilika da to ostvarite, jer ćas vas od 16 časova u KPTM-u za miks pultom čekati Gem.n. (Raw Beats), Goya (FunPro4) i Depra (Falso Berlina).
Legendarnii gradski di-džej i jedan od pionira domaće techno scene, Boža Podunavac „provozaće” posetioce open air žurke šestočasovnim setom sa Mirkom Lazarevićem u prepoznatljivom „tvrđem” stilu u utorak, 5. jula.


Sreda je rezervisana za eksploziju dobrog vajba uz ekipu sa kojom je osmeh neiznebežan: Marko Vuković (Silly Headz/Happy People), Aleksa Ašanin (DBDZ), Ivan Radojević (031 Republic) i Luka Vuković (031 Republic). Provertite zbog čega ceo grad priča o OPEN AIR žurkama u klubu KPTM.

 

Više o festivalu i izvođačima možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :