Barutana klub Beograd

Sweet 16: Dejan Milićević i Belgrade Afterhours duo u KPTM bašti

Datum objave:01.08.2016

Pročitano:4144 puta

Datum održavanja: 02.08.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Jedan od najuspešnijih izvođača domaće elektronske scene Dejan Milićević nastupiće u klubu KPTM sa proslavljenim duom Manchom i Markom Panicom u utorak 2. avgusta od 16 časova. Ova sjajna ekipa di-džejeva nastupiće u popularnom beogradskom klubu tokom Festivala dnevnih žurki „Sweet 16” koji će se održati od 1. do 7. avgusta.

 

Mancha, Mark Panic i Dejan Milićević


Mancha i Mark Panic, koji stoje iza organizacije „Belgrade afterhours” zasigurno su pronašli tačnu formulu kada je u pitanju savršen party, što dokazuje i činjenica da su njihove žurke jedne od najposećenijih u gradu. Naravno uvek uz mnogo dobre energije i sjajne trake.

 

KPTM

 

Dejan Milićević, internacionalno priznati artist, prepoznatljiv je po moćnom house i techno zvuku, koji kreira zaraznu vožnju i beskompromisno tera na ples. Njegovi energični di-džej setovi, već skoro dve decenije pomeraju mase širom Evrope, počevši od Exita, preko festivala Monegros, Awakenings, Tomorrowland, Amsterdam Dance Event, Sónar Festival, do najprestižnijih klubova kao što su Tresor, Raw 14, Fabrik Madrid, The Egg London i The Tube. Kao jedan od najcenjenijih srpskih di-džejeva, Dejan je svirao i set za legedarni Boiler Room na festivalu MAD in Belgrade. Dejan je izdao blizu 100 traka i EP-jeva za neke od najboljih evropskih etiketa, kao što su Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gilesku i Tit Zero Recordings. Vinil kopije njegovog izdanja "Trust and the Purpose" (Gilesku), rasprodate su za samo pet dana, a njegov LP "Just Keep Talking Girl" izdat za Plastic City, postigao je ogroman uspeh. Dejan je, 2014 godine, lansirao svoj vinil-digital label Tit0 – Tit Zero Recordings, na čijem prvom izdanju se pojavljuje legendarni DJ Rush na mikrofonu. Dejan je poznat i kao Burn Energy Drink ambasador i sudija takmičenja burn Residency, a angažovan je i kao regionalni predavač za Burn Audio Tool softver.

 

KPTM


Mancha (Mad Mole / Belgrade Afterhours) je iskusni beogradski di-džej koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je važi za najposećeniji after party koncept u Beogradu i koji je nedavno oobeležio tri godine postojanja.


Mark Panic (Belgrade Afterhours) je di-džej i producent čije ime obožavamo da vidimo na lineupu najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techna, tech house do deep house.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :