Sweeney Todd - Premijera mjuzikla: 29. jun u 20h, Akademija 28

Datum objave:24.06.2013

Pročitano:3620 puta

Čuveni mjuzikl "Svini Tod”, koji je osim na Brodveju uspeh doživeo i na velikom platnu u filmu sa Džonijem Depom, premijerno će biti izveden u Srbiji 29. juna u 20h u pozorištu “Akademija 28” , Nemanjina 28.Predstava je pripremana u školi za mjuzikl i glumu "Studio novi tetar" koji je otvoren 2011, sa ciljem profesionalne edukacije mladih iz različitih oblasti pozorišnog stvaralaštva. Kroz časove na kojima se sprema pevanje sa Natašom Tasić-Knežević (operska pevačica), ples sa Milicom Cerović (koreograf) i gluma sa Žan-Batist Demarinjijem (Jean-Baptiste Demarigny) koji je ujedno i reditelj predstave, studenti su radili godinu dana na postavci mjuzikla profesionalnih standarda.
 
Ne propustite priliku da prvi put pogledate "Svini Toda" na srpskom jeziku i uživate u neverovatnom crnom humoru propraćenim muzikom i plesom koji će vas očarati. Dobro došli!
 
Karte po ceni od 400 dinara možete kupiti na blagajni Akademije 28 (Nemanjina 28).
Informacije: 011 3616 020
 
Sinopsis
 
Smešten u Englesku 19. veka, ovaj muzički triler govori o Bendžaminu Barkeru, zvanom Svini Tod, koji se vratio u London nakon što je odslužio 15 godina nepravedno stečene robije, koju mu je namestio sudija Turpin kako bi osvojio Benadžaminovu ljubav – suprugu Lusi.
 
Kad sazna da se njegova supruga ubila nakon što je isti sudija i njoj uništio život, Tod se zaklinje na osvetu Turpinu, a i celom svetu. Udružuje sa gospođom Lovet, ženom koja pravi najgore pite u Londonu, i otvara berbernicu u kojoj sprovodi svoju krvavu osvetu.
 
Umetnički tim:
 
Režija: Jean-Baptiste Demarigny
Vokalni instruktor: Nataša Natasa Tasic KnezevicKoreografija: Milica Cerović
 
Glume:
Svini Tod - Leo Ivanišević
Gospa Lavet - Anja Đuričin
Antoni - Andrija Petrović
Džoana - Bojana Simić
Sudija Turpin - Andrej Ostroški
Bidl Bamford - Milijana Knežević
Adolfo Pireli/ Fog - Ivana Rakić
Pripovedač - Nataša Bakić
Prosjakinja - Olga Nikolić
Tobi - Lidija Vuletić
Hor: Miša Mraović, Stevan Stančević
 
Scenografija: Sanja Maljković
Grafički dizajn: Sanja Karić
Šminka: Anya Dietrich
Styling: Villena Viscaria

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :