Svima nam treba "Alkohol", novi singl Ivice

Datum objave:02.11.2021

Pročitano:634 puta

Lokacija: Beograd

Pančevački muzičar Ivica, objavio je novi singl i novi spot za pesmu pod imenom 'Alkohol. Pesmu možete naći na svim streaming servisima, dok spot možete pogledati putem sledećeg linka

 

 

„Osećam da sam više nego ikad zaronio u songwriting, miks i produkciju generalno. Otkako je počela pandemija, nisam skidao slušalice. Ideja za novi album je sama došla (kao i uvek, uostalom) - sve pesme treba da govore o načinima bežanja od spoljašnjeg sveta, sebe i drugih. Planiram da album (radni naziv je San snova) izađe na proleće. Pošto je alkohol ultimativni anksiolitik, idealan je da predstavi ideju, energiju i senzibilitet albuma - smirivanje i bežanje od svega što nam se dešava."

Muzika i tekst: Ivan Kačavenda
Aranžman: Milan Bjelica
Izdavač: Kontra

Singl Alkohol dostupan je na svim digitalnim platformama.IVICA BIO
Ivan Kačavenda nastupa pod pseudonimom Ivica od 2012. godine. Godine 2014. uvršćen je u deset najboljih mladih autora na prostoru bivše SFRJ na banjalučkom Demofestu. Singlovi Ivice više puta su zauzimali prvo mesto na nekadašnjoj top-listi Diskomera Radija Studio B. U novembru 2019. godine objavio je album pod nazivom 1235 za izdavačku kuću Kontra. Njegove pesme korišćene su u nekoliko domaćih serija. Žanr: dreamy dark pop.


IVICA DISKOGRAFIJA
2012 - Lepe reči su za ružne dane (LP)
2014 - Moram biti bolji (singl)
2015 - Vodi me na more (EP)
2016 - 120 dana na Atlantskom okeanu (LP)
2018 - Kakvi ste to ljudi (LP)
2018 - Izvan okeana (singl)
2019 - 1235 (LP)
2020 - Foliranje (singl)

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :