Svi u Božidarac: Irie FM pravi koncert 13. maja

Datum objave:27.04.2016

Pročitano:6527 puta

Datum održavanja: 13.05.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Irie FM nastupiće u okviru Vračar Rocks festivala, u Centru za kulturu Božidarac u petak 13. maja. Specijalni gosti ovog benda biće Real Pjano Trio.

 

Irie FM / Foto: Aleksandar Zec

Irie FM / Foto: Aleksandar Zec

 

Irie FM dosledno brane titulu najboljeg evropskog reggae benda koju su poneli još 2012. godine. Prošlo je četiri godine otkako su proglašen najvećom reggae atrakcijom, nastavili su vredno da rade, stvaraju i unapređuju, i postali su prava "fusion" bomba - jedinstvena pojava na muzičkoj sceni. Obogatili su svoj zvuk disko melodijama, afrobeatom, funkom... Sve se to može čuti u novijoj fazi benda koji je odlučio da se poigra sa muzikom koju voli - u najširem smislu reči 'muzika'.

 

Vukašin Marković


Nakon velikog uspeha singlova "Kliziš" i "Svi" zahvaljujući kojim su harizmatični Vukašin Marković i ekipa definitivno dobili najvišu ocenu na "ispitu muzičke zrelosti", bend je odlučio da koncertnu sezonu proleće/leto 2016. započne prvim celovečernjim solističkim koncertom u Božidarcu - u, prema mnogim mišljenjima, jednoj od najboljih koncertnih sala u Beogradu.

 

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, ulaz koštati 600 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :