SVI KAO JEDAN - Prvi Hip Hop spektakl kod nas! Subota, 26.11. Beko hangar

Datum objave:18.11.2011

Pročitano:3764 puta

Bliži se datum koji svi ljubitelji hip hopa željno iščekuju. U subotu, 26. Novembra 2011.godine sa početkom od 19h, u prostoru preko puta Parking servisa kod Beo zoo vrta - Bulevar Vojvode Bojovića 6-8 dešava se najveći hip hop događaj sezone pod nazivom: SVI KAO JEDAN.

Veliki broj izvođača domaće scene potvrdilo je svoje učešće , a među njima su: Gru, THC, Sunshine, Škabo, Ajs Nigrutin, Skaj Vikler, Prti Bee Gee, C-Ya, Vudu Popaj, Struka, VIP, Juice, Bata Barata, Šef Sale, Iskaz..Festival Svi kao jedan će uz podršku Beck’s-a prvi put u istoriji domaćeg hip hop-a okupiti celu scenu i na jednom mestu posetiocima ponuditi retrospektivu domaćeg stvaralaštva u sferi hip hop-a, od hitova uz koje su odrastale generacije, do aktuelnih numera koje su tek izašle iz studija domaćih repera.

Na programu su: solo izvođači, grupe, live nastupi bendova, DJ nastupi, breakdance, grafiti uživo...
Svi kao jedan biće više od žurke, svojevrstan dokaz o postojanju i aktivnosti Hip hop scene u Srbiji, događaj na kojem će više od 3.000 posetilaca imati priliku da doživi sve što je obeležilo ovu subkulturu u našoj zemlji od samog početka do danas.

Već godinama Beck’s i serijali muzičkih događaja, baš kao što je festival „Svi kao jedan“ donose uživanje u najboljoj muzici i nezaboravnim žurkama. Originalnost i individualnost donose inspiraciju i zbog toga je Beck’s namerno drugačiji!

Karte se mogu naći putem Ticket Line, Eventima, na Bilet servisu i u Kobazz prodavnicama. Karte od 900 RSD su već rasprodate, od danas cena karte iznosi 1000 RSD , do dana koncerta kada će se prodavati po ceni od 1200 RSD.

Svi posetioci zvaničnog sajta ovog događaju imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri putem koje mogu osvojiti karte.

Više informacija:
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :