Svetska DJ zvezda stiže u Kragujevac
Datum objave:04.06.2019

Pročitano:1480 puta

Datum održavanja: 30.08.2019 - 31.08.2019

Lokacija: Kragujevac

Svetski techno superstar i jedan od najpopularnijih izvođača današnjice James Zabiela stiže u Kragujevac na sedmo izdanje VIBE festivala.

 

Vibe Festival

 

James Zabiela je apsolutni virtuoz čiji muzički setovi ostavljaju bez daha posetice najvećih festivala širom sveta, pa je ovo prva i jedinstvena prilika da Kragujevac ugosti aktuelnu svetsku muzičku zvezdu i shodno tome očekuju se hiljade posetilaca iz Kragujevca ali i cele zemlje i regiona. Uz britanskog muzičkog velikana program će predvoditi i najtraženiji kolektiv jugoistočne Evrope After Affair kao i regionalne zvezde Kristijan Molnar i Fakir. 

Kragujevački VIBE Festival je u kratkom periodu postao jedna od najposećenijih manifestacija centralne Srbije okupivši do sad preko 35000 posetilaca. Sedmo i najveće izdanje VIBE festivala je zakazano za 30. i 31. avgust na prostoru Knežev arsenal u Kragujevcu, jedinstvenom vojno-industrijskom i arhitektonskom kompleksu u Evropi.

 

Program festivala se tokom dva dana trajanja održava na 3 muzičke bine uz unikatnu scenografiju napravljenu samo za potrebe festivala što dodatno doprinosi jedinstvenom festivalskom iskustvu.

Sve ulaznice prve dve prodajne faze su rasprodate u rekordnom roku.

 

Ograničen broj dvodnevnih ulaznice po ceni od 890 RSD dostupan je na svim ddticket.rs ili tickets.rs prodajnim mestima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :