Svetska DJ zvezda, Boris Brejcha, 30. Novembra ponovo u Beogradu

Datum objave:08.07.2019

Pročitano:10287 puta

Datum održavanja: 30.11.2019

Lokacija: Beograd

Organizacija ’’ Topljenje ’’ je prošle godine oborila mnoge rekorde kada su u novembru organizovali Boris Brejcha Showcase, uz podršku Heineken-a i ugostili više od 5 000 posetilaca na raspordatom događaju u Hangaru Luke Beograd.

 


Ove godine će Beograd opet biti privilegovan kao 1 od samo desetak svetskih gradova u kome će planetarno popularni Boris Brejcha organizovati svoj show ’’ Boris Brejcha in Concert ’’, takođe uz podršku Heineken-a. Ovo će ujedno i biti njegova svetska turneja povodom promocije novih traka tj. albuma.


Datum događaja je 30. Novembar a lokacija – Beogradski Sajam. Ostatak line up-a će činiti DJ postava sa Borisove izdavačke kuće ’’ FCKNG Serious“ : Ann Clue, Deniz Bul i Theydream.


Iz orgaizacije ne kriju entuzijazam i ističu da se EARLY BIRD karte uveliko prodaju : ’’ Velika nam je čast što je trenutno jedan od najtraženijih svetskih DJ-eva , Boris Brejcha, okarakterisao prošlogodišnji nastup kao možda najdraži njegov showcase do sada. Ove godine očekujemo još veći spektakl. Već 2 dana nakon objave događaja, ulaznice se kupuju velikom brzinom kako iz Srbije tako i iz regiona. Ovom prilokom apelujemo da kupite vaše karte na vreme pre daljih poskupljenja kao i pre totalne rasprodaje kapaciteta ! ’’

Early Bird karte možete kupiti po ceni od 1,090 rsd za Regular i 1,590 rsd za VIP sektor. Prodajna mreža u Srbiji su biletarnice https://www.tickets.rs/ I http://www.gigstix.com/ kao I online putem linka.


Više informacija možete pratiti na Facebook Eventu 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :