Svet za nas: Sana Garić, pevačica benda Xanax objavljuje svoj debi solo album

Datum objave:15.12.2016

Pročitano:5557 puta

Datum održavanja: 24.12.2016

By:Barbara Garčević

Lokacija: Elektropionir

​Sana Garić, poznata kao pevačica benda Xanax, objaviljuje svoj debi solo album ''Svet za nas'',  koncertom u klubu Elektropionir 24. decembra od 21 sat.

 

Sana Garić u Elektropioniru
 

Sana Garić će sa  svojim bendom održati prednovogodišnji koncert, na kome će predstaviti pesme sa svog novog albuma “Svet za nas”, kao i pesme Xanaxa sa prethodnog albuma u novim aranžmanima. Oni koji su proteklih par godina pratili rad grupe Xanax, neće se iznenaditi zvukom debi albuma Sane Garić, jer "Svet za nas" sadrži i numere "Reč iz filma", "Cvet na vodi", "Tajna" koje su originalno objavljene pod imenom "Xanax" i koje su jasno najavile promenu zvuka benda u odnosu na zvuk prvog albuma.

 

Sana Garić u Elektropioniru

 

Pored gore pomenutih, na albumu će se naći još šest numera,od kojih se izdvaja ''Mantra''​ za koju je objavljen i spot​. ​


Album je producirao Radan Đorđević - Rahmanee, a ​ na albumu su gostovali: Dejan Vučetić - Vuča, Dejan Stanisavljević, Luna Škopelja, Andrijana Belović, i Vladimir Đorđević. Album će​ zvanično biti objavljen za izdavačku kuću Mascom, na dan koncerta.

Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) nastupiće Luna Škopelja - klavijature, Marija Nikolić - klavijature, David Popović - bubanj i Nebojša Mrđenović - čelo.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :