SVET IZA KULISA: Producentski dan 4. juna na Fakultetu dramskih umetnosti

Datum objave:27.05.2016

Pročitano:3316 puta

Datum održavanja: 04.06.2016

Lokacija: Fakultet dramskih umetnosti, Beograd

Katedra za filmsku i televizijsku produkciju, na Fakultetu dramskih umetnosti, od 2005. godine organizuje manifestaciju pod imenom Producentski dan. Tradicionalno, i ove godine je prva subota u junu rezervisana za jedanaesti po redu Producentski dan koji će se održati na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

 

Producentski dan


Cilj manifestacije je promocija radova studenata i katedre za filmsku i televizijsku produkciju, kao i promocija same profesije filmskog i televizijskog producenta i stvaranje platforme za povezivanje studenata sa već ostvarenim profesionalcima. Prvi put ove godine Producentski dan je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja, kao i brojnih kompanija i pojedinaca.


Tema ovogodišnje manifestacije zakazane za 4. jun je ceremonija poput dodele Oskara, pod sloganom „Svet iza kulisa“. Posetioce očekuje mnoštvo iznenađenja i nezaobilazni glamur koji ova profesija i njen svet nosi sa sobom. Program podrazumeva projekciju radova studenata sa početkom u 16 časova, i ceremoniju dodele nagrada od 20 časova. Tročlani žiri u sastavu Ane Stanić, Tatjane Žeželj i Nevene Madžarević dodeliće nagrade studentima za najbolje radove iz televizijske i filmske produkcije kao i nagradu „Lučonoša“ mladom producentu koji je u toku protekle godine ostvario posebne i zapažene rezultate u profesiji.


Producentski dan svake godine okuplja preko 500 profesionalaca iz oblasti filma i televizije. Svi koji žele da zavire u „svet iza kulisa“ i pri tom se dobro zabave, dobrodošli su 4. juna na Fakultet dramskih umetnosti!

Više informacija o pripremama i ovogodišnjim iznenađenjima možete pronaći na Facebook stranici.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :