Svemirko, Who See, Buč Kesidi, Kristijan Molnar samo neka od imena novog Outhide festivala

Datum objave:14.05.2019

Pročitano:1456 puta

Datum održavanja: 26.07.2019 - 27.07.2019

Lokacija: Zaječar

Četvrti po redu festival muzike i umetnosti – Outhide, održaće se 26. i 27. jula u Zaječaru u Park-šumi Kraljevica. I ove godine organizatori su pripremili muzički program na tri stejdža, publika će uživati u nastupima vodećih imena domaće elektronske muzičke scene, ljubitelji live performansa moći će da čuju popularne izvođače iz čitavog regiona, a program nudi i brojna zanimljiva izvođenja mladih, neafirmisanih umetnika, za koje će uskoro biti otvoren zvanični konkurs (informacije partite na sajtu). Za sada su objavljeni izvođači Kristijan Molnar, Svemirko, Who See, Buč Kesidi, Coeus, Felver, Killo Killo, ali organizatori kažu da iznenađenja tek slede.

 Sama tematika ovogodišnjeg izdanja festivala je - misticizam istočne Srbije.

Pre samog događaja su u planu brojne aktivnosti u promotivnom periodu, kao i prateće aktivnosti u nedelji pre muzičkog dela festivala. Neće izostati ni graffiti zona u skladu sa dugogodišnjom grafiterskom tradicijom Zaječara, kao ni gastronomska manifestacija za hedoniste.

Pravo osveženje biće i dečji program za roditelje i najmađe posetioce. Outhide Festić je nastao u saradnji sa Dečijim Centrom i drugim organizacijama i pojedincima koji svoju kreativnu energiju dele sa najmlađima. Ovim organizatori žele da pokažu da je festival namenjen svim generacijama, a posebno vodi računa o tome da budući bubnjari, balerine, recitatori, plesači i glumci (koji će izvoditi svoje tačke u predivnom dvorištu Dečijeg Centra) vide smisao u zajedništvu i druženju.

Ono što organizatori posebno naglašavaju je da je za posetioce i ove godine obezbeđen besplatan kamp među četinarima na Kraljevici. Nije zgoreg naglasiti da ovo izletište, koje se nalazi u samom Zaječaru, ukrašavaju Vešala - spomenik Vladimira Veličkovića, borcima palim u NOR- u i žrtvama fašističkog režima.

Pratite naše profile na društvenim mrežama za više informacija, ne propustite prve karte po specijalnim cenama na linku i uživajte na besplatnim #outhide2019 promo događajima.

 Festival sprovodi Timočki Omladinski Centar u saradnji sa drugim organizacijama na teritoriji grada Zaječara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :