Svemirko i Kezz u Dragstoru

Datum objave:17.12.2018

Pročitano:2581 puta

Datum održavanja: 20.12.2018

Lokacija: Beograd

Svemirko puni Dragstor ovog četvrtka

Hrvatski bend Svemirko nastupiće u klubu Dragstoru u četvrtak 20. decembra. Koncert je zakazan za 22H, a predgrupa će biti Kezz. Interesovanje za ovaj događaj je veliko pa savetujemo sve goste da dođu na vreme u Dragstor i izbegnu ogromnu gužvu koja se očekuje.

 

Svemirko

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu predvodi Marko Vuković dok prateći sastav čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko. Sanjivi i nostalgični indie zvuk, kao i sjajna svirka, Svemirkov pop ističu u prvi plan pred ljubitelje alternativnog talasa ovog žanra.

Sa dva veroma dobro prihvaćena albuma iza sebe, debijem „Vanilija" i drugim „Tunguzija", Svemirkov repertoar obećava koncert pun hitova i bogatih melodija.


Kao predgrupa će nastupiti Kezz koja je debi album objavila prošle godine za Mascom Records. Njen muzički izraz je prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji modernog, elektroakustičnog zvuka i stilizovanog pevanja inspirisanog izvornom muzikom Balkana, ali i po veoma emotivnoj interpretaciji i jakoj energiji.

 Karte za ovaj događaj možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima i onlajn po ceni od 600 RSD.

 

Dođite na vreme na koncert, očekuje se neponovljiva gužva

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :