Svečano otvaranje 5 izdanja Beogradskog meseca fotografije

Datum objave:06.05.2020

Pročitano:1677 puta

Datum održavanja: 07.05.2020

Lokacija: Beograd

Svečano otvaranje petog izdanja medjunarodnog festivala fotografije ,,Beogradski mesec fotografije" biće održano 7. maja u 19 časova putem online video konferencije na našoj zvanicnoj FB stranici.

Želimo da i ove godine medijski zabeležimo svečano otvaranje festivala. Medijska podrška i najava festivala je od velikog značaja za širenje umetnosti i kulture.

 Tokom video konferencije ljubitelji fotografije imaće priliku da se upoznaju sa ovogodišnjim pobednicima medjunarodnog takmičenja podržanog od strane Nikon Srbija "Novi Talenti 2020" i da se upoznaju sa njihovim radovima kroz virtuelnu prezentaciju fotografija.

Tokom uzivo prenosa otvaranja festivala, predstavicemo vam 4 nagradjena fotografa i njihove radove. Pored takmičara, imaćete priliku i da upoznate naš žiri koji je imao težak zadatak da izabere najbolje radove od 141 ukupno prijavljenih fotografa iz 32 zemlje. Tokom video konferencije, direktor festivala David Pujado vodiće razgovore sa takmičarima i žirijem, gde će detaljnije predstaviti ovogodišnje radove. 

 

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :